360° VP:: Dom s veľkým pozemkom vhodný na penzión, Necpaly pri Martine

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
280 m
2
okres Martin
Necpaly
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 215 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na predaj 8-izbový rodinný dom v obci Necpaly, s potenciálom dostavby a úpravy na rodinný penzión či ubytovanie v súkromí pre rodiny a menšie skupiny. Dispozičný návrh komerčného využitia nájdete medzi fotografiami, respektíve po otvorení pôdorysu na našej stránke po kliknutí na ďalšie poschodia domu.

Dĺžka pozemku je 112 m, šírka 36 m, mierne svahovitý terén, orientovaný na juhozápad. Celková výmera je 4.035 m2, z toho zastavaná plocha 319 m2. Za domom je rozľahlá okrasná udržiavaná záhrada (cca 1480 m2). Na pozemku je dostatok miesta na prístavbu k domu, či dostavanie samostatne stojacich malých bungalovov.

Nadštandardné welness / športové zariadenie domu dáva priestor zamerať sa na náročnejšiu klientelu a klientov, ktorí ocenia väčšiu anonymitu pri zachovaní vyššieho štandardu ubytovacích služieb. Objekt môže byť zaujímavý aj na individuálne tréningové pobyty tenistov.

Ohrievanie vody a kúrenie elektrickým kotlom, alebo energiou zo solárneho panela na streche. 300 litrový bojler Viessmann.

V cene domu je aj zariadenie a spotrebiče, vrátane vybavenia kuchyne a posilňovne, solária a kolária.

Na poschodí možnosť dorobenia kuchyne.

DISPOZÍCIA A ROZLOHA:

Prízemie: zádverie, chodba, pracovňa, 1. kúpeľňa s rohovou vaňou, detská spálňa, WC, kotolňa/práčovňa, rodičovská spálňa + 2. kúpeľňa s WC, otvorený priestor obývacej izby + salónik s krbom a biliardom + kuchyňa, 2. chodba, hosťovská izba so sprchou, sklad, welness / fitness, sprcha pri saune, sauna, miestnosť s ističmi, spolu 225 m2. Zo salóna sa vychádza na presklenú terasu s hliníkovou konštrukciou.

Poschodie: kúpeľňa s WC, šatník, spálňa plus obývacia izba, spolu 55 m2.

Exteriér: tenisový kurt, garáž, prístrešok pre 2 autá, celoročný bazén Azuro Vario (7,3 x 3,7 m) s posuvným akrylátovým prekrytím, altánok s grilom, kvalitná vírivka pre 6 ľudí, okrasná udržiavaná záhrada.

Viac fotografií a technických informácií k domu na vyžiadanie.

STAV DOMU:

Dom bol skolaudovaný 07/2004, viac rokov obývaný len 2 osobami, vďaka čomu sú tak dom, ako aj zariadenie vo veľmi dobrom a udržiavanom stave. Strecha, stropy aj múry sú tepelné izolované Nobasilom. Krytina strechy je pozinkovaný plech, je pravidelne udržiavaná a natieraná. Celá konštrukcia krovu natretá protipožiarnym náterom Plamor.

Pod podlahami v kúpeľniach a spálňach je dlažba ladená s kachličkami na stenách.

Nevyžaduje žiadne dodatočné investície.

Hrúbka obvodových múrov je 40 cm plus zateplenie Nobasilom 6 cm.

LOKALITA:

Obec sa nachádza len 11 km od mesta Martin, v populárnej turistickej oblasti na hranici NP Veľká Fatra. Veľmi vhodné miesto na štartovanie výletov na okolité kopce a atrakcie. Dom je situovaný na začiatku obce, autom sa dostanete do Martina za 14 minút, priamo pred bránou domu je zastávka autobusu, ktorý príde do mesta za 20 minút. Lokalitu ocenia najmä ľudia, ktorí hľadajú pokoj, čistý vzduch a blízkosť prírody.

/ PENZIÓN / BAZÉN / SAUNA / NECPALY / MARTIN / SOLÁRNA ENERGIA / ZÁHRADA / WELLNESS / VÍRIVKA / TENISOVÝ KURT /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Virtuálna prehliadka na http://www.axisreal.sk/360-vp-dom-s-velkym-pozemkom-vhodny-na-penzion-necpaly-pri-martine-538338

Plocha pozemku:
4035 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
3
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Terasa:
áno
Garáž:
áno

Na mape: 360° VP:: Dom s veľkým pozemkom vhodný na penzión, Necpaly pri Martine

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.