Pekný zrub pod horou Nová Bošáca na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
104 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Nová Bošáca
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 183 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Štýlovo zariadený útulný priestranný zrubový dom na udržiavanom pozemku v obci Nová Bošáca v časti Predpoloma vzdialenej cca 20 km od okresného Nového Mesta nad Váhom na predaj.

Táto dvojpodlažná kvalitne postavená mladá stavba (smrek priemer 32cm) zrubového domu je situovaná pod horou v obkolesení Bielych Karpát. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby súbežne prepojenej so spoločenskou miestnosťou, kuchyňou a s výstupom na poschodie, kúpeľňa s toaletou a technická miestnosť sú tiež súčasťou peknej prízemnej časti. Na poschodí sú situované dve priestranné spálne jedna aj s teraskou (balkónom), odkladacia miestnosť a toaleta. Kúrenie v dome je zabezpečené krbovými kachľami s výmenníkom prostredníctvom radiátorov. Celé priestory interiéru sú vkusne a štýlovo zariadené v rátane kvalitne použitých materiálov ( podlaha dlážkovica , masívny nábytok, zateplenie minerálnou vatou, krytina škridla Tondach ,komín Schiedel, euro drevené okná a veľa iného). Pred vstupom do nehnuteľnosti je situovaná pekná terasa ( 4x3 metre). Pozemok je celý oplotený a vstup je cez bránu na diaľkové ovládanie. Prístrešok na parkovanie auta, pekný udržiavaný pozemok, vŕtaná studňa, pracovná miestnosť( plus kôlňa s prestrešením) a predpripravené posedenie pod lipou( celá zadná časť pozemku je vyčistená a Lipa upravená) za domom sú ďalšie atribúty potrebné na vytvorenie kompaktnej či už rekreačnej, alebo aj na trvalé bývanie vhodnej nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je bezproblémový prístup po udržiavanej asfaltovej komunikácii.

Ak hľadáte netradičnú nehnuteľnosť pre túto lokalitu tak práve ste ju našli v dobre dostupnej lokalite v obkolesení hôr s príjemnou atmosférou.

Obec Nová Bošáca a hlavne jej časť Predpoloma sa nachádza na slovensko-moravskom pomedzí. Je to krásny, kľudný kraj vyhľadávaný a vhodný na turistiku, cykloturistiku a hubárčenie. Lyžiarske stredisko Ski Mikulčin vrch je vzdialené iba zopár kilometrov. Vzdialenosť z Bratislavy je 120 km a z Trenčína 42km.

Plocha pozemku:
619 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
104 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Pekný zrub pod horou Nová Bošáca na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.