Predaj chata, chalupa Nové Sady

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
65 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Nitra
Nové Sady
pred 356 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 354 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj chatu - chalupu v obci Nové Sady časť Kotrbál. Obec je vzdialená od Nitry 16 km. Chalupa na pozemku o výmere 22 árov je sedliackeho charakteru. Kompletná rekonštrukcia vnútorných priestorov bola postupne prevedená od roku 2005. V celej chate sú položené plávajúce podlahy, steny miestností sú fixované sieťovinou, vystierkované. Takisto je vymenená aj elektroinštalácia. Chalupa má novú fasádu, strecha je pôvodná, neporušená, cementovo-betónová škridla, odkvapové rýny sú nové.

Dispozične pozostáva z kuchyne, dvoch väčších a jednej menšej obytnej miestnosti, kúpeľne a samostatného WC. Na dvore za chatou sa nachádza prekrytý priestor určený na záhradné potreby.

V chalupe je zavedená elektrina, plyn, voda sa využíva z vlastnej studne. Odpad je riešený formou septiku. Na pozemku sa nachádzajú dve studne. Keďže je tu plne funkčný komín, je možnosť vybudovania krbu. Chalupa sa predáva s celým zariadením.

Výhodou tejto ponuky je ihneď obývateľná chalupa v tichej lokalite, s veľkým upraveným dvorom, na ktorom sa nachádzajú okrasné dreviny a ovocné stromy. Za chatou sa nachádza aj rozľahlá úžitková záhrada. Lokalita, v ktorej sa nachádza je vlastne "polosamota" na okraji obce zabezpečujúca pokojné ničím nerušené bývanie, alebo chalupárčenie. Pre charakter pozemku je tu priestor na drobné farmárčenie resp. chov koňa v okrajovej časti obce pod lesom.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Nenašli ste Vašu vysnívanú nehnuteľnosť v našej ponuke, ani v ponuke iných RK? Volajte makléra alebo kontaktujte kanceláriu a zapojte sa do programu „Bývajte s RE/MAX!“ Podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme Vašu vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.

Plocha pozemku:
2205 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
1
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
65 m2
Zastavaná plocha:
124 m2

Na mape: Predaj chata, chalupa Nové Sady

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.