ZABEHNUTÝ PENZIÓN TOLIAR - ORAVSKÝ PODZÁMOK

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
300 m
2
okres Dolný Kubín
Oravský Podzámok
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 67 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Branislav Čuri z Cassovia Realitas vám ponúka na predaj plne zariadený a zabehnutý penzión Toliar v Oravskom Podzámku s nádherným výhľadom priamo na celoročne otvorený a najnavštevovanejší hrad na Slovensku - Oravský hrad.

Penzión je pamiatkovo chránená budova, ktorá bola postavená v 16. storočí a v nedávnej dobe citlivo zrekonštruovaná investičnou skupinou V&S Real Estate.

Priamo v Oravskom Podzámku sa nachádza stredisko Ski park Racibor a v blízkosti množstvo turistických destinácií ako Oravská priehrada, Zakopane, Liptovská mara atď.

Video prezentácia: https://youtu.be/YDDJN4xS1lc

Penzión je plne zabehnutý a ziskový. Má každodennú klientelu tvorenú prevažne turistami. Ďalej je tu možnosť organizovania osláv, večierkov, lyžiarskych kurzov atď.

Má zariadenú reštauráciu s kuchyňou. Kapacita je 37 miest na sedenie vo vnútri a 46 miest na vonkajšej terase.

Ubytovacia časť na druhom a treťom podlaží obsahuje 8 dvoj a troj lôžkových izieb, ktoré pojmú 24 ľudí. Vďaka svojej atraktívnej polohe a lokalite je penzión takmer stále obsadený. Vybavenie každej izby je: postele, skriňa, komoda, tv, kúpeľňa so sprchovacím kútom, wc umývadlo, zrkadlo. Na 3 izbách sú pohovky a na 2 izbách po 1 kresle

Budova má pivnicu, 3 nadzemné podlažia. 1. podlažie reštaurácia, terasa, sklad, chodba, wc, šatňa. 2. podlažie 4 izby na ubytovanie, 3. podlažie (podkrovne) 4 izby na ubytovanie.

• Vybudovaná plynová prípojka, plynový kondenzačný kotol – kúrenie teplovodné, voda napojená na obecný vodovod (vlastník prípojky je obec), vlastná žumpa.

• V strede pozemku na parkovanie je umiestnená ČOV hotela oproti ktorý je aj vlastníkom pozemku na ktorom sa nachádza ČOV.

• Jedno malé parkovisko pre 2 auta pred terasou a jedno parkovisko zo zadnej časti pre 5 aut.

Cena penziónu je 429.990,- EUR. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Plocha pozemku:
170 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: ZABEHNUTÝ PENZIÓN TOLIAR - ORAVSKÝ PODZÁMOK

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.