PREDAJ - CHATA S JEDINEČNÝM POZEMKOM PAPRADNO PODJAVORNÍK

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
55 m
2
okres Považská Bystrica
Papradno
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj samostatne stojacu chatu - drevenicu s jedinečným pozemkom, situovanú v čarovnom prírodnom prostredí Javorníkov - časť Podjavorník.

Dvojročná drevenica sa nachádza v rekreačnej usadlosti na samote, v blízkosti lyžiarskeho vleku. Je umiestnená na vyvýšenom mieste, čím ponúka nádherné malebné výhľady na hory v pozadí, ideálna na trávenie romantických chvíľ.

Nehnuteľnosť je postavená na pozemku o výmere 626 m2 o rozmeroch 11 x 5 m s betónovou platňou. Chata je dvojpodlažná, so sedlovou plechovou strechou. Prvé nadzemné podlažie tvorí otvorená veranda, obytná denná miestnosť s kuchynkou. Komunikačné prepojenie vedie cez drevené schodisko z dennej časti do podkrovia s galériou.

Voda je privedená na pozemok 2 metre od chatky, žumpa je vybudovaná pred chatou. Elektrika je privedená do chatky, treba rozviesť rozvody. Výhodou je bezproblémový dojazd autom priamo na pozemok.

Okolie ponúka možnosti na turistiku, hubárčenie, cykloturistiku...Neďaleko sa nachádza hotel Podjavorník, kde je možné využiť plavecký bazén a rôzne zábavné aktivity a služby.

Pozemok ponúka cenné súkromie v súlade s prírodou, okolie dotvára harmonické prostredie urastenej zelene. Nehnuteľnosť, ktorá v sebe skrýva veľký potenciál do budúcnosti. Vhodné pre klientov, ktorí hľadajú jedinečnosť, autentickosť a čarokrásnu prírodu.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 386 589 alebo na e-maile: capliarova.m@bubyreality.sk. ID ponuky: PB1920753 BuBy reality.

Plocha pozemku:
626 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
55 m2
Zastavaná plocha:
55 m2

Na mape: PREDAJ - CHATA S JEDINEČNÝM POZEMKOM PAPRADNO PODJAVORNÍK

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.