Ubytovňa - areál termálneho kúpaliska, Patince, okres Komárno

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
260 m
2
okres Komárno
Patince
pred 248 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 132 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predávame budovu ubytovne (spolu s menším aj väčším inventárom) a súčasne spoločnosť s.r.o., ktorá ju vlastní, Patince, areál termálneho kúpaliska, okres Komárno.

Dvojpodlažná a čiastočne (tretina pôdorysu budovy) podpivničená budova so zastavanou plochou 159 m2 leží v zadnej časti pozemku. Zvyšok pozemku je vedený ako Ostatná plocha. Pozemok má rozlohu 1.561 m2, stavba je murovaná, na liste vlastníctva vedená ako rekreačná chata.

Úžitková plocha budovy je 260 m2 plus pivnica s rozlohou 40 m2. Kapacita ubytovne je 20 lôžok. Na prízemí sa nachádza jedna väčšia izba, ktorá má kuchyňu, taktiež terasu a prístup na zadnú časť pozemku so sedením a ohniskom. Ďalej sa tu nachádzajú tri samostatné izby a tie majú svoje umývadlo a vlastný balkón. Na prízemnom poschodí sa nachádza ešte toaleta a spoločná chodba.

Na prvom poschodí sa nachádza väčšia izba s balkónom, kuchyňa, tri samostatné izby s umývadlom a vlastným balkónom, dve toalety, dve sprchy, chodba s balkónom.

Budova je napojená na obecnú kanalizáciu, elektrina (elektrický ohrev vody, 200 l zásobník), obecný vodovod, plyn je na hranici pozemku. Prístup na pozemok je po asfaltovej komunikácii, pred budovou je množstvo parkovacích miest.

Objekt potrebuje zabezpečiť kúrenie. Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát.

Nehnuteľnosť má od roku 2001 jedného majiteľa – spoločnosť Harmónia spol. s r.o., nehnuteľnosť nemá žiadnu ťarchu. Spoločnosť Harmónia je aktívna od roku 1995, za celé svoje 30 ročné obdobie (od 17.12.1990) je riadne fungujúca, nemá ani nemala podlžnosti voči štátu, má vo vlastníctve predmetnú – ponúkanú ubytovňu. Záujemca kupuje spoločnosť.

Cena je 139.000,- Eur vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva k spoločnosti a nehnuteľnosti.

Obec Patince má 500 obyvateľov, nachádza sa 15 km od mesta Komárno, 35 km od mesta Štúrovo.

Areál termálneho kúpaliska poskytuje vodu z termálneho prameňa vo všetkých bazénoch, detský, plavecký a rekreačný bazén, tobogány, wellness centrum – bazénový svet, vírivky, sauny, reštaurácie, masáže, kneippov kúpeľ, parné, aromatické a ľadové miestnosti.

Kontakt kamil@konfido.sk, 0911410278, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Plocha pozemku:
1561 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
2
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
Verejný vodovod
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
v blízkosti pozemku
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
260 m2
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Betónová
Terasa:
áno

Na mape: Ubytovňa - areál termálneho kúpaliska, Patince, okres Komárno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.