Na predaj rekreačné zariadenie na svahu strediska Pezinská Baba

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
340 m
2
okres Pezinok
Pezinok
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 84 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa Vám PROPHET REAL ponúka na predaj rekreačné zariadenie s možnosťou celoročného ubytovania priamo na svahu rekreačného strediska Pezinská Baba.

Dvojpodlažná chata so zastavanou plochou 236 m2 a úžitkovou plochou 340m2 sa nachádza na obecnom pozemku s trvalou nájomnou zmluvou s mestom Pezinok ( cca 120€/rok ). Pozemok je možné od obce odkúpiť.

V súčasnosti sa chata využíva na prenájom pre rôzne rodinné a spoločenské udalosti, oslavy, výročia, školy v prírode, školenia, zábavu priamo v prírode, ktorý sa pohybuje na úrovni 285,- €/noc. Priemerný ročný obrat za prenájom sa pohybuje nad 22.000 €..

Horné podlažie pozostáva z 8 izieb, 4 dvojlôžkových a 4 trojlôžkových, náraďovne, kuchyne, chodby a dvoch samostatných sociálnych zariadení so sprchami a toaletami, zvlášť pre dámy a pánov. Z horného podlažia sa dá prejsť na terasu.

Dolné podlažie tvorí spoločenská miestnosť s krbom, posedením a biliardom, barom, saunou a vírivkou. Z dolného podlažia sa dá prejsť na pozemok s vonkajším ohniskom.

Konštrukcia je kombinovaná - murovaná s drevenými panelmi, zateplená, plechová strecha. Vykurovanie a ohrev teplej vody elektrickým kotlom, nové radiátory. Napojenie na elektrinu, vodu, odpad je riešený žumpou.

Chata bola kolaudovaná v roku 1997 a prešla rekonštrukciou v roku 2015.

Za chatou je veľká terasa pre príjemné posedenie v letných mesiacoch, priestor obkolesený lesom s vonkajším ohniskom s možnosťou opekania, grilovania.

Nachádzajú sa tu 3 lyžiarske trate s dĺžkou 500, 700 a 1 000 m a 5 vlekov v celkovej kapacite 3 120 osôb za hodinu. Sú tu trate na bežecké lyžovanie s dĺžkami 1, 2 a 5 km a dráha na sánkovanie. V letných mesiacoch si prídu na svoje MTB cyklisti a milovníci pešej turistiky, či hubári.

Pezinská Baba patrí medzi TOP vyhľadávané oblasti zimnej aj letnej rekreácie v Malých Karpatoch, jedná sa teda o vynikajúcu investičnú príležitosť.

CENA: 235.000,- €

Zabezpečíme kompletný právny servis spojený s prevodom nehnuteľností.

Pre obhliadky volajte.

Rastislav Jajcay

PROPHET REAL

0902 456 479

Plocha pozemku:
1 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Počet kúpeľní:
3
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.