Reality holding+ ponúka Chata Pezinok Limbach na predaj - TOP ponuka

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
80 m
2
Vek stavby:  
< 20 rokov
okres Pezinok
Pezinok
pred 379 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 372 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Reality holding+ vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovanú chatu sa nachádza v Slnečnom údolí – Malé Karpaty nad obcou Limbach (okres Pezinok). Chata je v osobnom vlastníctve, rovnako ako pozemok pod chatou. Chata je dvojpodlažná, murovaná, celoročne obývateľná, zastavaná plocha 35 m2, úžitková plocha – 70 m2. Lokalita je celoročne dostupná, cesta je v zime udržiavaná, 4 miesta na parkovanie priamo pri chate.

Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývačkou, krbom, kompletne vybavená kúpeľňa (WC, rohová vaňa, práčka), špajza. Na poschodí sú dve samostatné izby.

Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou IKEA, šporákom (plynová varná doska s 2 platňami + elektrická rúra s grilom), nerezovým drezom.

Chata je napojená na elektrinu a vybavená elektrickým bojlerom na ohrev vody. Chata má vlastnú studňu, pivnicu, odpad je riešený žumpou.

Vo vzdialenosti cca 30 m pred chatou tečie potok s vlastným mostíkom.

Chata je blízko Bratislavy – cca pol hodiny cesty autom.

5 minút od chaty sa nachádza priehrada; s možnosťou rybolovu, v zime korčuľovanie. V dosahu do 5 km od chaty sa nachádza jazdecký areál Rozálka, centrum Pezinka, hypermarket. V blízkosti je golfové ihrisko pri obci Čierna voda. Neďaleko sa nachádza rekreačné stredisko Senecké jazerá (22 km) a rekreačná oblasť Zlaté piesky(17km). Vo vzdialenosti približne 18 km sa nachádza lyžiarske stredisko Pezinská Baba.

Poskytuje dostatok súkromia.

Cena 69 000,00 EUR/celkom. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: C. Ev. číslo: 116537 Kontakt: 0917 206 206. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk a ako BONUS vám ku kúpe dáme Kanárske ostrovy zdarma.Popis loklity: ..

Plocha pozemku:
1000 m2
Vek stavby:
< 20 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
80 m2
Zastavaná plocha:
35 m2
Terén:
Rovina až mierny svah
Prístupová cesta:
Neupravená
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.