EUROPA – chata Mária, 140m2, chatárska oblasť termálneho kúpaliska Podhájska

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
140 m
2
okres Nové Zámky
Podhájska
pred 376 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 376 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj chata Mária 140m2 so 6-m izbami, 2-ma kuchyňami,6-mi kúpeľňami a jedným apartmánom na pozemku 562m2, v malebnom prostredí na vŕšku, priamo nad termálnym kúpaliskom Podhájska.

Ponúkame na predaj rekreačnú chatku ktorá má veľmi dobré dispozičné riešenie. Pozostáva z prízemia a poschodia. Vstupná hala, ktorou vchádzame do obytnej jednotky na prízemí je kuchyňa s jedálenským kútom a obývacou alebo spoločenskou miestnosťou. Ďalšími miestnosťami sú 3 izby, ktoré majú svoje vlastné sociálne zariadenia v podobe sprchového kúta a WC. Na poschodie sa dostaneme individuálnym vstupom a privíta nás terasa so s dreveným sedením a vstupy do ďalších troch izieb, ktoré majú tiež svoje sociálne zariadenia v podobe sprchového kúta a WC a každá izba má osobitný vstup z terasy.

Chatka je vykurovaná ústredným kúrením na pevné palivo, je napojená na mestský vodovod a odpad je riešený septikom. IS sú nové. Je zateplená a má nízke prevádzkové náklady. Zavedené sú aj TV a internet. Prístupová cesta je asfaltová. Parkovanie je priamo na pozemku na vyhradenom parkovisku. Ku chate patrí aj pozemok s ovocnými stromkami, terasa s grilom a kôlnička z kameňa a dreva, ktorá slúži viac menej na odkladanie náradia. Podzemné priestory sú využívané na ubytovanie majiteľa v prípade, že sa potrebuje na chate zdržiavať dlhšiu dobu. Sú takisto zariadené.

Oblasť v ktorej je chata situovaná je chatárskou oblasťou obce Podhájska a je len 450 metrov od vchodu do areálu kúpaliska. Podhájska je obec s plnou občianskou vybavenosťou vyhľadávaná domácimi i zahraničnými turistami, kvôli termálnemu prameňu, ktorý má liečivé účinky. Chata je využívaná celoročne.

Výhody:

-blízkosť termálneho kúpaliska

-kľudná chatárska oblasť

-možnosť využitia na podnikanie

-možnosť využitia na celoročné bývanie

-zaujímavá cena

KONTAKT na makléra:

Žaneta Buczová

0917 777 455

zaneta.buczova@rkeuropa.sk

EUROPA realitná kancelária Levice

Cena: 140 000,-

Cena zahŕňa províziu RK

Cena zahŕňa:

1. províziu RK

2. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

3. notárske poplatky pri overovaní podpisov

4. kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností

5. pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené

Na mape: EUROPA – chata Mária, 140m2, chatárska oblasť termálneho kúpaliska Podhájska

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.