REZERVOVANÁ: Chata Dižďuľa v Petríkovskej doline, 146 m2, Polomka, okres Brezno

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
146 m
2
okres Brezno
Polomka
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 79 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CHATA DIŽĎUĽA - CHATA V LESE PRE ODVÁŽNYCH NATURISTOV, ALEBO MIESTO PRE DIGITÁLNY DETOX?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj chatu v lese neďaleko obce Polomka.

PREDMET PONUKY

Rodinný dom so zrubovou hospodárskou budovu využívaný na trvalé bývanie bol dokončený v roku 1961 na mierne svahovitom, južne orientovanom, slnečnom pozemku.

V roku 1986 bol k nemu dostavaný zrubový sklad, kedy objekt už slúžil na rekreáciu (dom je na LV vedený ako chata s využitím - budova pre šport a rekreačné účely).

Má sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom, v skladovej časti je pokrytý škridlou. Fasáda je z časti omietnutá brizolitom, z časti obitá dreveným obkladom a z časti obložená keramickým obkladom. Časť obvodového múru tvorí sklobetón Okná a dvere sú pôvodné, drevené, z vonku niektoré chránené kovovými mrežami alebo okenicami. Vykurovanie je zabezpečené lokálne (krb, petrík, sporák). V interiéri bola v roku 2020 začatá rekonštrukcia so zmenami dispozičného riešenia (vytvorenie kuchyne, kúpeľne a izby na 1 nadzemnom podlaží), inak je chata v pôvodnom stave a vyžaduje si rekonštrukciu.

Chata nie je pripojená na el. energiu, ani pitnú vodu (dostupná je v neďalekom prameni s možnosťou obnovy teraz nefunkčného rezervoáru). Prístupová cesta z obce Polomka je asfaltová, posledný úsek cesty k chate (150 m) je schodný pešou chôdzou lesnou cestou (chodníkom) alebo terénnym autom (450 m).

DISPOZÍCA

Suterén (58 m2): kuchyňa, 2 izby

1 NP (88 m2): vstupná chodba so schodišťom, spoločenská miestnosť, kuchyňa, kúpeľňa, izba.

LOKALITA

Petríkovská dolina je situovaná v katastri obce Polomka, na úpätí Muránskej planiny (juh), v podhorí Nízkych Tatier (sever). Chata je vzdialená od Polomky 3 km a 2 km lesnou cestou od lyžiarskeho strediska Bučník a rozhľadne Polomské očko.

Polomka je horehronská obec s kompletnou občianskou vybavenosťou (OcÚ, ZŠ, MŠ, ZUŠ, lekári, sieť obchodov a remeselných služieb, lyžiarske stredisko, lezecká stena, rozhľadňa a i.), živými folklórnymi tradíciami, bohatým komunitným a spoločenským životom, zachovalou ľudovou architektúrou, turistickými atrakciami a dobrou dostupnosťou do Nízkych a Vysokých Tatier, Muránskej planiny, či Slovenského raja. Od Brezna je vzdialená 18 km, 62 km od B. Bystrice, 61 km od Popradu a 273 km od Bratislavy.

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Chata Ďižďuľa je vhodná pre ľudí, ktorý vyhľadávajú prirodzené prírodné prostredie v lese a zvládajú náročnejšie existenčné podmienky. Výnimočná je prostredím, v ktorom sa nachádza, ale aj svojim celkovým charakterom. Poslúžiť môže na individuálnu rekreáciu, ale aj ako miesto pre digitálny detox a komerčné aktivity.

CENA

59 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

NEHNUTEĽNOSŤ JE VHODNÁ PRE KLIENTA S HOTOVOSŤOU.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Plocha pozemku:
653 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
146 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Terén:
Mierny svah
Prístupová cesta:
Neupravená
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: REZERVOVANÁ: Chata Dižďuľa v Petríkovskej doline, 146 m2, Polomka, okres Brezno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.