Chata na predaj, Liptovská Teplička

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
110 m
2
okres Poprad
Poprad
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Liptovská Teplička, Teplická ulica.

Drevenica je vedená na liste vlastníctva ako rodinný dom, čo ponúka možnosť financovania cez hypotekárny úver. 

POZEMOK: Dom stojí na pozemku o rozmere 421m2, zastavaná plocha je 55m2. Pozemok je oplotený novým dreveným plotom. Na pozemku je vybudovaná dreváreň na náradie a drevo o rolohe 12m2. 

LOKALITA: nehnuteľnosť sa nachádza priamo v centre dediny pri konečnej autobusovej zástavke. V blízkosti je obchod s potrevinami, trafika, rozličný tovar a kvetinárstvo. 

DISPOZÍCIA: rodinný dom je postavená na betónovej platni o rozmere 11 m x 5 m. Vstupom do nehnuteľnosti z gánku sa dostanete do kuchyne s pieckou na drevo, kuchynstou linkou, chladničkou,  stolom a stoličkami. Z kuchyne sa sa prechádza do veľkej obývacej izby s prieckou na drevo, malého skladu a kúpelky so samostatným WC. Na prvom poschodí sa nachádzajú dve izby. V jednej spálni je veľká manželská posteľ a v druhej sú 4 samostatné postele. 

KÚRENIE: elektrický bojler s radiátormi na teplú vodu a so zásobníkom teplej vody na 200 litrov. V obývačke a kuchyni sú dve samostatné piecky na drevo. 

Inžinierske siete: 380V a 220V nová elektrická prípojka, verejný vodovod, kanalizácia, internet.

Nehnuteľnosť je bez tiarch a kúpou voľná. 

Cena 84 990 €

Turisticky významná veľká horská, poľnohospodárska, rázovitá obec (919 m) na hornom toku Čierneho Váhu, na severnom úpätí masívu Kráľovej hole, 33 km na východ od Kráľovej Lehoty, 30 km na juhozápad od Popradu. Najstaršia písomná zmienka je z roku 1634, patrila panstvu Liptovský Hrádok. 

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Plocha pozemku:
421 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
110 m2
Zastavaná plocha:
55 m2
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.