Penzión v centre mesta Spišská Sobota okr. Poprad - Spišská Sobota

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
568 m
2
okres Poprad
Poprad
Spišská Sobota
pred 351 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 334 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Meštiansky dom sa nachádza na zrekonštruovanom renesančnom námestí Poprad – Spišská Sobota. Celá nehnuteľnosť prešla rozsiahlou a veľmi kvalitnou rekonštrukciou v r. 2008. Tento dom sa využíva ako penzión s kaviarňou a je v plnej prevádzke. Svojou polohou, zariadením a aj celkovým vybavením po rekonštrukcií, je stabilne obsadený nie len v sezónnych mesiacoch ale aj mimo sezóny.

– Prízemie – kaviareň 14 miest na sedenie, krby, barový pult a kompletné vybavenie na prevádzku, východ do vnútorného dvora kde je umiestnená letná terasa, ktorá je využívaná hlavne počas letnej sezóny so 16-mi miestami na sedenie – 1. poschodie dva dvojlôžkové apartmány, jeden s kachľovou pecou, každý s kúpeľňou a WC – Podkrovie – tri dvojposteľové izby, každá s kúpeľňou a WC – Pivnica je zatiaľ nevyužívaná, ktorá ponúka možnosť na zriadenie veľmi exkluzívnej vinárničky s prihliadnutím na pôvodne klenby a stálu teplotu, ktorá sa udržiava v týchto kamenných domoch Parkovanie je riešené parkovaním vo vnútornom dvore, ktorý má vchod zo susednej ulice a je uzamykateľný. Celková kapacita penziónu je 10 miest + detské prístelky. Celková výmera je 568 m2 z toho zastavaná plocha 384 m2.

Spišskosobotské námestie, kde sa nehnuteľnosť nachádza, návštívil 24.10.2008 anglický kráľovský pár – Kráľovna Elizabeth II. a manžel princ Philip, vojvoda z Edinburghu. Uskutočnila sa slávnostná prehliadka námestia, ktorá končila v kostole sv. Juraja, v ktorom sa nachádza vzácny drevený oltár Majstra Pavla z Levoče.

Reprezentačné priestory v historickom centre Poprad – Spišská Sobota, bez potreby akejkoľvek ďalšej finančnej investície. Táto nehnuteľnosť sa predáva z dôvodu inej stratégie firmy. V prípade obhliadky ma kontaktujte na t.č. 0915 882 346, e-mail: martin.zec@dragonreal.sk

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.