Rekreačná chata Podbanské - Pribylina

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
65 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Pribylina
pred 336 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 330 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária RESIDENCE Vám ponúka na predaj chatu v rekreačnej oblasti Podbanské - Pribylina.

Rekreačná oblasť Podbanské nad ktorou dominuje majestátny tatranský štít Kriváň je často vyhľadávaná nielen turistami, ale aj domácimi obyvateľmi. Ponúka množstvo krásnych turistických chodníkov tak letnom ako aj v zimnom období. Je to tiež obľúbená hubárska oblasť. Neďaleko chaty sa nachádza veľmi známy a jedinečný GRAND HOTEL PERMON****, jeden z najväčších a najexkluzívnejších wellness hotelov na Slovensku.

Typická chata pre túto lokalitu je postavená na betónovom základe o celkovej výmere 48m2. Jedná sa o celodrevenú stavbu, v ktorej strede je vybudovaný veľký krb s masívnym komínom. Sedlová strecha je pokrytá plechovou krytinou. Stavba je inak v dobrom technickom stave – suchá nikde nezateká ani nevlhne.

Dispozične pozostáva z chodby, menšieho skladu, obývacej izby s krbom z ktorej je výstup na terasu. Obývacia izba je prepojená s kuchynkou a spodnou spálňou kde sa nachádza poschodová posteľ. Po zdolaní tradičných strmých schodov sa dostaneme na druhé podkrovné podlažie kde sa nachádzajú 2 samostatné izby s posteľami a v jednej izbe je aj balkón.

Keďže sa jedná o tradičnú horskú chatu elektriku a kanalizáciu by sme tu hľadali márne. Vynaliezavý majiteľ však dotiahol vodu z neďalekého potoka samospádom až ku chate čo je určite veľkým prínosom a nie je potrebné donášať si vodu. Pri chate sa nachádza suché WC s drevárňou a 2 miesta na posed. Jeden je priamo pri vstupe do chaty a druhý hneď vedľa na peknej čistinke.

Kúrenie je zabezpečené pieckou na pevné palivo a veľkým krbom.

Pozemok pod chatou a v jej okolí nie je predmetom predaja. Jedná sa o urbársky pozemok. Prístup z hlavnej cesty je z časti po asfaltovej ceste a potom po lesnej ceste.

Pre viac informácií alebo obhliadku kontaktujte makléra: Boris Barborík 0903 308 042

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
65 m2
Zastavaná plocha:
48 m2
Počet WC:
1
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Rekreačná chata Podbanské - Pribylina

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.