RADOBICA, chalupa po rekonštrukcii, 1535 m2 pozemok

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
150 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Prievidza
Radobica
pred 369 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 363 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

1720/ Sme radi, že Vás zaujala práve táto naša ponuka. Nepochybne sa chcete dozvedieť  viac o tejto nehnuteľnosti. Sme pripravení Vám ju predstaviť. Ponúkame na predaj zrekonštruovanú chalupu v obci Radobica v okrese Prievidza. Zoznámime Vás z chalupou vybudovanou v minulom storočí. Osadená je v mierne svahovitom pozemku o rozlohe 1535 m2. Jedná sa o jednopodlažnú stavbu s podkrovím využiteľným aj na prípadné rozšírenie obytnej plochy. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Zhotovená je z pálených aj surových tehlových blokoch uložených na kamenno- betónových základoch. Dom je napojený na el. rozvod 230 V-380V a horskú studničku odkiaľ ide vodovod. Úžitková voda z kúpeľne a kuchyne je odvedená odpadovým potrubím do septiku.  Vykurovanie je lokálne, krbom a  v kuchyni sporákom na pevné palivo. Ohrev ohrev vody zabezpečuje 80 l elektrický bojler. Dom sa nachádza v krásnom horskom prostredí, je ideálny na víkendový relax a chalupárčenie, je celoročne obývateľný. Na pozemku je 37 ovocných stromov. Vhodné pre milovníkov prírody ktorí si chcú oddýchnuť od každodenného zhonu a stresu a nerušene relaxovať. Stavba je využiteľná aj na trvalé bývanie alebo chalupárčenie, či vzhľadom k polohe, aj na rekreačné firemné sídlo. Obec má dobrú občiansku vybavenosť,obchod, pohostinské služby, zastávka SAD, ihrisko, termálne kúpele Malé Bielice vzdialené 15 km, termálne kúpele Chalmová vzdialené 14 km, Bojnický zámok a ZOO cca 30 km, lyžiarsky vlek, priehrada....Odporúčam vidieť.

 Plocha: úžitková 150m2, pozemku 1535m2. Podlaha: parkety, dlažba, dlážkovina. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Kúrenie: lokálne, krb. iná strecha.Strešná krytina: škridla. Mierne svahovitý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa. Na pozemku sa nachádza žumpa.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, dieľňa, rybolov, turistika, cykloturistika. 

Pozri video tu: youtube.com/watch?v=XeXJewWeVYw

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle realitného makléra 0907682191, 0940540156 , alebo 0907 306 592. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, úhrada správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom úveru. Táto ponuka je zaradená vo výmennom systéme Realitnej únie SR, MLS AXXX

Plocha pozemku:
1535 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
1
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
150 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Rovina až mierny svah
Prístupová cesta:
Neupravená
Vnútorný kozub:
áno
Dieľňa:
áno

Na mape: RADOBICA, chalupa po rekonštrukcii, 1535 m2 pozemok

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.