Predaj, chata Rimavská Sobota, Kurinec, Rekreačná chata pri termálnom kúpalisku s jazerom - NOV

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
163 m
2
okres Rimavská Sobota
Rimavská Sobota
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rekreačnú chatu v meste Rimavská Sobota / v rekreačnej časti Kurinec / Zelená voda (termálne kúpalisko s jazerom) ktorá je vzdialená od centra Rimavskej Soboty 5km.

Rekreačná chata - luxusná novostavba chaty ktorá dostala pomenovanie ´´Avatar´´ je postavená z tehly , zastavaná plocha chaty aj s prístreškom ktorý tvorí vypustená strecha je 163m2. Pozemok je celý oplotený, s možnosťou vstupu cez dve veľké brány a garáž. Chata bola skolaudovaná v roku 2017. Celá nehnuteľnosť aj s letnou terasou sú dôkladne premyslené , s množstvom užitočných detailov a vychytávok. Chata aj celá nehnuteľnosť je práve po finálnych úpravách a je teda bez akejkoľvek investície pripravená na okamžité užívanie.

Dispozícia - prízemie : denná zóna - otvorená kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou , práčovňa, 2x odkladací priestor (špajza), študovňa (izba alebo spálňa) 1x WC.

- poschodie : 5 izieb (z toho jedna väčšia vhodná pre spálňu so 4 posteľami) , celkovo je možné umiestniť do izieb na poschodí až 15 postelí. kúpelňa s WC, ďalšie samostatné WC. Na poschodí je výstup na veľký balkón orientovaný na západnú stranu, z ktorého je výhľad priamo na bazénový komplex a jazero.

Letný altánok - /36m2/ V zadnej časti nádvoria je zastrešený letný altánok ktorý pozostáva hlavne z posedenia, grilovacej plochy, v ktorej sa ďalej nachádza sporák na drevo, barový pult, vonkajšie WC, umývadlo s teplou vodou. Podlaha pod prístreškom je vyložená kameňom. Steny altánku sú vyložené čadičom.

Garáž - veľká , priestranná so samostatným uzatváracím odkladacím priestorom je prechodná z oboch strán. Predné dvere sú vysúvacie elektrické, zadné klasické dvojkrídlové.

Na pozemku je možnosť parkovať ďalšie 4 autá.Garáž má 21m2.

Pozemok - rovinatý, o celkovej rozlohe 397m2 , mimo zastavenej plochy z väčšej časti vyložená dlažbou a kameňom , časť pozemku priamo pred domom tvorí zeleň. Celková zastavaná plocha tvorí cca 270m2. (chata, garáž, letná altánok.)

Blízke okolie - mestská časť Kurinec je vyhľadávaná rekreačná oblasť najme vďaka jazeru a termálnemu bazénovému komplexu ktorý je vzdialený iba 100 metrov priamo od chaty.

Susedstvo je veľmi tiché a príjemné.

Možnosti rekreačného areálu - člnkovanie, paddleboard, rybačka, reštauracie, kúpanie v bazénoch aj v jazere, tenisové kurty, camping.

Technické parametre - chata je napojená na mestský vodovod, mestskú kanalizáciu, plyn, elektrinu, internet . Vykurovanie je riešené plynovým kotlom, ktorý ohrieva vodu v radiátoroch , na prízemí je tiež krb na tuhé palivo, ktorý tiež ohrieva vodu prúdiacu do radiátorov. Zmes v radiátoroch je nemrznúca. Okná sú plastové 2 komorové. Podlahy v dome sú kombinované dlažbové s plávajúcimi. Na oknách na prízemí a vchodových dverách sú namontované vonkajšie rolety. Maľby na stenách v dome sú maľované ručne /70m2/.

Strešná krytina je kanadský šindel. Strecha aj plafón sú od-izolované. Na rohu pozemku sa nachádza studňa spoločná pre pozemky ktoré s nehnuteľnosťou susedia.

Možnosti využitia - Chata bola naprojektovaná a postavená ako budúci penzión pre jej polohu priamo v rekreačnej oblasti , letnú terasu je možné využívať ako miesto pre občerstvenie návštevníkov rekreačného areálu grilovanie, po zariadení je možné chatu celoročne prenajímať a zároveň je možné ju využívať celoročne ako rodinný dom.

Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 128 501 alebo na jansvinciak@haloreality.sk. ID ponuky: RI-59091

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Plocha pozemku:
397 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
163 m2
Zastavaná plocha:
163 m2
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.