Poschodová chalupa v Rybníku (AH-69)

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
130 m
2
okres Revúca
Rybník
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 280 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

J&MZ reality ponúka na predaj zachovalú poschodovú chalupu v intraviláne obce Rybník. Chalupa má tri pochodia s podlahovou plochou 130m2. V suteréne je vstupná chodba s vchodom do klembovej pivnice a schody na poschodie. Na prvom poschodí sa nachádza kuchyňa, jedna izba, komora a WC so sprchovým kútom. Na druhom pochodí je veľká obývacia miestnosť a spálňa. Okná pôvodné drevené, podlahy betón. Kúrenie zabezpečujú krbové kachle, ktoré sú umiestnene v kuchyni, obecná prípojka vody, trativod. K chalupe patrí veľká klembová pivnica, ktorá sa nachádza v mierne svahovitom pozemku a má samostatný vchod. Po nenáročnej rekonštrukcii môže slúžiť aj na trvalé bývanie, vzhľadom na to že sa nachádza v zastavanej časti obce, je dostatočne veľká aj na celoročne bývanie. V súčastnosti je nehnuteľnosť neobývaná, kúpou voľná.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.

V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: 0949 113 904 (p. Heglasová)

Plocha pozemku:
159 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové

Na mape: Poschodová chalupa v Rybníku (AH-69)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.