Chata na krásnom mieste pri jazere, Šaštín - Gazárka, okr. Senica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
65 m
2
okres Senica
Šaštín - Stráže
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 296 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ak si už v lete chcete dopriať relax pri vode a oddych na chate v krásnej prírode, neváhajte a dohodnite si obhliadku.

Vo výhradnom zastúpení, s poverením majiteľa, Vám Karin & Partners ponúka na predaj peknú, priestrannú chatu v rekreačnom stredisku Gazárka. Je postavená na peknom rovinatom pozemku, na základovej betónovej doske o zastavanej ploche 65 m2. Chata je postavená v roku 1973, zo 16 cm širokých drevených panelov, medzi ktorými je tepelná izolácia. Je v pôvodnom, no peknom a  udržiavanom stave, vhodná na víkendové aj celoročné bývanie. Pozemok o rozlohe 717 m2  zabezpečuje kľud, súkromie a parkovanie  svojim majiteľom.

Dispozične je chata riešená veľmi prakticky. V spodnej časti sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, kuchyňa, denná a spoločenská miestnosť, ktorej dominuje veľký a funkčný krb. Nočná a odpočinková časť je v podkroví chaty, do ktorej sa dostaneme dreveným schodiskom, kde nájdeme tri samostatné spálne a spanie pre min. 12 osôb. Spanie ďalších osob je možné aj v spoločenskej miestnosti. Chata je napojená na mestský vodovod, elektrinu, plyn, odpad je riešený septikom.

Gazárka sa nachádza pri obci Šaštín-Stráže v juhozápadnej časti, v blízkosti železničnej trate v prostredí krásnych borovicových lesov.

Rekreačné stredisko pozostáva z piatich jazier, ktoré vznikli po vyťažení piesku. Sú využívané na rekreáciu a na svoje si tu prídu aj nadšenci rybolovu. Jazerá ponúkajú oddych na upravených pieskových plážach s pozvoľným prístupom do vody.

Jazerá obklopujú krásne, zdravé borovicové a dubové porasty, ktoré sú rajom hubárov a zberačov lesných plodín. Turistov a cykloturistov lákajú lesné cesty a chodníky, pomocou ktorých sa zoznámia so zaujímavosťami blízkeho i vzdialenejšieho okolia. Novovybudovaný náučný chodník Vám umožní spoznať krásu tejto prírody. Každý tu nájde skutočnú oázu ticha a pokoja, kde nie je vystavený žiadnym rušivým vplyvom. Mesto Šaštín- Stráže disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.

Cena: 55 000€

Kontakt a viac info o nehnuteľnosti:

Silvia 0905 988 127, maklersenica@karinpartners.sk

Zuzana 0902 566 396, maklerskalica@karinpartners.sk

Plocha pozemku:
717 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
65 m2
Zastavaná plocha:
65 m2
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Chata na krásnom mieste pri jazere, Šaštín - Gazárka, okr. Senica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.