KRÁSNA CHATA S VLASTNOU PLÁŽOU na Sln. jazerách - časť KOSA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
160 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Senec
Senec
Senec
pred 465 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 342 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám NA PREDAJ LUXUSNÚ 3,5 podlažnú, 5+1-izb. CHATU V SENCI NA SLNEČNÝCH JAZERÁCH – JUH, časť KOSA, PRIAMO PRI VODE S VLASTNOU PLÁŽOU A MÓLOM.

Chata je z CELOROČNE OBYVATEĽNÁ, Z NADŠTANDARDNÝCH MATERIÁLOV, predáva sa čiastočne ZARIADENÁ /kuchynská linka s jedálenským stolom a stoličkami (4ks), chladnička, kvalitné postele, vstavané skrine a vstavaný nábytok/, zateplená, s rovnou strechou, napojená je na všetky IS okrem plynu, má el. ústredné kúrenie /umiestnené v strope + v spodných podlažiach je podlahové el. kúrenie + možnosť vykurovania krbom/, k chate patrí samostatná miestnosť slúžiaca ako lodenica, alebo miestnosť na náradie a odkladanie vecí.

Chata je priamo pri vode /1.rad/, má vlastné veľké betónové mólo uzatvoriteľné posuvnou bránkou, 3x francúzsky balkón, terasu na sedenie pod prístreškom, 1x kúpeľňu, 2x WC, 1x suchú saunu, 4x šatník, špajzu v kuchyni, luxusnú kuchynskú linku so vstavanými el. spotrebičmi /umývačka riadu, sklo-keramická varná doska, el. rúra, digestor/ spojenou s jedálenským stolom z exkluzívneho kameňa, vnútorný krb /v kuchyni/, parkovanie vo dvore na 3-4 autá /z toho 2 pod dreveným prístreškom/, Bezpečnostné zariadenie: kamerový systém, alarm, bezpečnostné elektrické hliníkové rolety na každom okne, kvalitné hliníkové okná a vchodové dvere, kvalitné drevené interiérové dvere, zabudovaná klimatizácia v každej miestnosti, drevené parkety, dlažby a obklady /zn. Versace, D&G/, zámková dlažba na parkovanie áut, vstupná el. brána na DO + všetky zábradlia sú z nerezového materiálu, v okrasnej záhrade je parková úprava, okrasné stromy a automatické zavlažovanie.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

1.NP: vstupná priestranná miestnosť /predsieň/, sauna /suchá/, kúpeľňa /so sprchovacím kútom, umývadlom, WC a miestom na práčku/. Pri chate je veľká samostatná miestnosť na odkladanie vecí, záhradného príslušenstva, lodenicu a pod. s dvoma vchodmi.

2.NP: priestranná obývacia izba presklená s výhľadom na jazero, spálňa so šatníkom.

3.NP: 2x izba so šatníkmi, 1x samostatné WC s umývadlom.

ZNÍŽENÉ PRÍZEMIE: kuchyňa /so špajzou/ presklená s výhľadom na jazero. s jedálenskou časťou spojená s obývacou izbou a krbom. Z výstupom na terasu a k vode.

! NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY: 100,- € !

VÝMERA: Pozemok 400 m2, obytná pl.: 160 m2, zastavaná pl.: 52 m2.

LOKALITA: VÝBORNÁ, tichá - ZARUČENÉ SÚKROMIE /žiadna verejná pláž okolo chaty, iba súkromné pláže/, slnečný pozemok, krásny výhľad na Slnečné jazerá. V areáli Slnečných jazier sa nachádza Aquathermal, reštaurácie, bufety, možnosti športových aktivít: cykloturistika, kolieskové korčule, squasch, tenis, stolný tenis, streetball, plávanie a podobne.

CENA: 420.000,- €.

- Exkluzívne iba u nás

- Cena zahŕňa kompletný realitný a právny servis

Plocha pozemku:
400 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
4+
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
160 m2
Zastavaná plocha:
52 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno
Dieľňa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.