Senec – NA PREDAJ NOVÁ VEĽKOMETRÁŽNA 5- izbová chata v Senci s MOŽNOSŤOU DOHODY NA CENE

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
136 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Senec
Senec
Pri Striebornom jazere
pred 379 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 377 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Quality SC pôsobiaca v Senci, praktizuje voči svojim klientom zásadu "KÚPA A PREDAJ NEHNUTEĽNOSTÍ SO ŽIADNYMI POPLATKAMI" - bližšie info nájdete v texte tohto inzerátu nižšie alebo na stránke NehnutelnostiSenec.sk

Lokalita: Strieborné jazero – Senec, tichá a krásna lokalita

Predáme peknú jedno poschodovú celoročne obývateľnú 5 izbovú čiastočne podpivničenú chatu (ÚP: 136 m2 ) s výmerom pozemku 392 m2.

Chata je veľmi dobre riešená nakoľko má dve samostatné bytové jednotky, ktoré majú samostatné kuchyne a sociálne zariadenia.

Príjazdová cesta je po asfaltovej štátnej ceste priamo na pozemok, kde je vytvorený priestor na parkovanie štyroch vozidiel.

Chata bola postavená v roku 2012 z tehál značky PORFIX o hrúbke 38 cm, zateplený 5 cm polystyrénom a opatrený kvalitnou fasádnou farbou.

Sedlová strecha je opatrená kvalitnými škridlami značky PEKI. Vchod do chaty je cez terasu, ktoré sú opatrené plastovými dverami. V celom dome sú elektrické rozvody, elektrická prípojka na 220/380 V a vlastná studňa, ktorá je napojená do chaty a z rozborov vody bolo zistené, že je možné používať aj na domáce použitie.

Kanalizácia je riešená formou septiku.

Na chate sú osadené kvalitné plastové okná opatrené so sieťkami proti hmyzu. Dvere a zárubne sú vyhotovené na mieru z dreveného materiálu. Podlahová krytina je riešená kombináciou plávajúca podlaha a dlažba.

Predná časť chaty je opatrená zámkovou dlažbou a poskytuje priestor na oddych nakoľko je pekne zatrávnený, vysadené okrasné dreviny a opatrený veľkým altánkom. V zadnej časti je postavený vonkajší krb a prístup k vode po asfaltovej ceste, ktorá je vzdialená cca 50 m. Na prízemí sa nachádza vstupná hala v ktorej sa nachádza krb a vstup do kuchyne, sprchy a samostatné WC. Z otvorenej vstupnej haly je prístup do veľkej izby a do ďalšej samostatnej izby. Na poschodí sa nachádza kuchyňa spojená s obývačkou, spálňou a kúpeľňou, ktorá je opatrená s vaňou a WC. Z kuchyne a obývačky je prístup na balkón, ktorý je po celej dĺžke chaty. V suteréne sa nachádza priestor na zriadenie kuchyne a priestor na zariadenie jednej izby.

Rozvod tepla je zabezpečený formou elektrických radiátorov s kombináciou prikurovania krbovými kachľami. Teplá úžitková voda je pripravovaná cez elektrický bojler.

V dosahu je obchodný reťazec TESCO a je tam autobusová zastávka mestskej dopravy, ktorá zabezpečuje dostupnosť do všetkých lokalít mesta a to bez poplatku. Len pár metrov od TESCA je aj autobusová zastávka na smer do Bratislavy. Strieborné jazero je menšie jazero s komornou atmosférou. V lete ho využívajú na kúpanie, rybolov a pobyt pri vode hlavne Senčania. V zime po zamrznutí je to vyhľadávané miesto pre korčuliarov. V podstate je opakom rušných, turisticky hojne vyhľadávaných Slnečných jazier, takže ho ocenia predovšetkým milovníci ticha a pokoja.

Chata nie je zaťažená žiadnou ťarchou a pri vážnom záujme je možnosť dohody na cene.

Cena: 123 990,- EUR

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÉ ZÍSKANIE HYPOTÉKY - ZDARMA A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste a lacnejšie ako kdekoľvek inde.

Kontakt: Rudolf Turner, RK Quality SC, 0903 392 864, 02 / 381 381 00, rudolf.turner@qualitysc.sk

*** V našej realitnej kancelárii Quality SC okrem kúpnej ceny za nehnuteľnosť NEPLATÍTE NIČ. Preplatíme Vám všetky poplatky súvisiace s nadobudnutím nehnuteľnosti (či už platíte hypotékou alebo vlastnými zdrojmi).

Ušetríme Vám poplatky za:

- znalecký posudok

- správny poplatok na katastri pri vklade záložného práva

- správny poplatok na katastri pri vklade vlastníckeho práva

- bankový poplatok pri vinkulácii finančných prostriedkov - vlastných zdrojov

- kolky pri výbere listov vlastníctva a katastrálnej mapy

- kompletný právny servis

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: KupimNehnutelnost.sk

Adresa našej RK Quality SC:

Lichnerova 25, 903 01 Senec

pešia zóna - obchodný dom KOCKA (prízemie)

Pevná linka: 02 / 381 381 00

Plocha pozemku:
392 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
136 m2

Na mape: Senec – NA PREDAJ NOVÁ VEĽKOMETRÁŽNA 5- izbová chata v Senci s MOŽNOSŤOU DOHODY NA CENE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.