Skalická koliba v Zlatníckej doline

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
651 m
2
okres Skalica
Skalica
Zlatnícka dolina
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 69 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení ponúka RADO Reality na predaj kolibu v Zlatníckej doline.

Koliba je vzdialená od mesta Skalica 7km.

Pozemok je z juhovýchodu a juhozápadu ohraničený miestnou komunikáciou s asfaltovým povrchom. Stavba má pôdorys v tvare písmena „L“ o rozmeroch 25 x 28m ma pozemku 1049m2. Pozostáva s prízemnej časti a obytného podkrovia. Stavba bola realizovaná v rokoch 2005 - 2008.

Na 1.NP sa nachádza reštaurácia, salónik, kuchyňa, sociálne zariadenie a skladové priestory. V časti reštaurácie a terasy je 60 miest na sedenie a v salóniku je 10 miest na sedenie.

Na 2.NP je ubytovacia časť, ktorá pozostáva s jednej izby a dvoch apartmánov, sociálnych zariadení a vírivou vaňou. Tento apartmán má samostatné schodisko do salóniku pod nim. Spolu sa tu nachádza dvadsať postelí.

Hlavnou konštrukciou stavby je drevený zrub, ktorý tvoria drevené trámy kruhového prierezu 270mm. Vnútorné deliace priečky v kuchyni, skladových, sociálnych zariadeniach a v pomocných priestoroch sú murované. Schodisko do podkrovia je drevené. Časť reštaurácie je otvorená až do strechy. Krov je zložený z dvoch krovov, kde jedny sú pohľadové a druhé nosné. Strecha je sedlová so spádom 40 stupňov. Krytinu tvorí šindeľ.

Elektromerový rozvádzač je 400V/160A 3+PEN s ochranou pred úrazom pri poruche dotyku neživých častí, samočinným odpojením napájania. Inštalačný výkon spotrebičov je dimenzovaný v kuchyni na 61,30kW, elektrické vykurovanie na 48kW, pohony a zásuvky na 19,5kW. Celková zaťažiteľnosť je 160kW. Celý objekt je chránený kamerovým zabezpečovacím systémom s alarmom.

Elektrické vykurovanie v reštaurácii je riešené vykurovacími káblami uloženými v podlahe regulované termostatom s priestorovým a podlahovým snímačom. V ostatných priestoroch je vykurovanie pomocou elektrických konvertorov.

Koliba je napojená na prípojku miestnej vody. Odpadové a splaškové vody ústia do žumpy s objemom 60m3. Na prípojke s kanalizácie od kuchyne je situovaný odlučovač tukov s dvomi kontrolnými šachtami kvôli prečisteniu stoky.

Telefónna prípojka je napojená na verejnú telefónnu sieť.

Zastavaná plocha je 509m2, podlahová plocha 651m2 a obstavaný priestor spolu je 3551m2.

Protipožiarnu ochranu budovy zabezpečujú dva požiarne hydranty na 1.NP a 2.NP.

V zadnej časti koliby je priestranný vonkajší krb, ktorý je vsadený v skale. Táto je vytvorená z výkopu upraveného terénu. Vnútorná klenba je z vnútra obložená kameňom. Zvislé steny slúžia súčasne ako oporný múr. Rozmer ohniska 650x900mm. Dymovod a komín sú skryté v skale. Vedľa ohniska sú dve odkladacie plochy na prípravu jedál pri grilovaní. Vedľa koliby je priestranný pozemok na využitie detského ihriska a relaxáciu o veľkosti 1404m2, ktorý je možné k dokúpeniu samostatne. Cena pozemku je 58,-€/m2.

Zlatnícka dolina sa nachádza len 7 km od Skalice na úpätí Bielych Karpát. Ponúka možnosti ubytovania a stravovania, možnosti letných i zimných športov a turistických vychádzok. V letných mesiacoch je pre verejnosť otvorené veľké prírodné kúpalisko. Cez Zlatnícku dolinu vedie niekoľko cyklotras.

Prírodné kúpalisko v rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina s kapacitou 2 500 návštevníkov disponuje tromi bazénmi - 50 m plaveckým, 25 m neplaveckým a jedným detským. Je tu aj menší tobogan v neplaveckom bazéne a malá šmýkačka. Kúpalisko poskytuje služby ako plávanie, tenis, plážový volejbal, bedminton, stolný tenis, ruské kolky, požičovňa športových potrieb, ubytovanie, občerstvenie, parkovisko.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/models/bU3qbFj5D3a?section=media

Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si obhliadku.

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Radovan Rothacker

RADO Reality Group

Tel.: +421905635073

E-mail: rothacker@radoreality.sk

FB: Reality ZS

www.radoreality.sk

Plocha pozemku:
540 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické

Na mape: Skalická koliba v Zlatníckej doline

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.