Na predaj útulná vinohradnícka búda v Skalici.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
130 m
2
okres Skalica
Skalica
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 150 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne dávame do ponuky útulnú vinohradnícku búdu situovanú v lokalite Vysoké pole v Skalici spolu s prislúchajúcimi pozemkami o celkovej rozlohe 4 499 m2.

Búda s rozlohou 6x 14 m je postavená na pozemku so šírkou 7 m. Pozostáva zo vstupnej prechodnej chodby, kuchyne a spoločenskej miestnosti. Priestranné podkrovie je využívané  na spaciu časť. Búda je   podpivničená  tradičným klenbeným sklepom. Za búdou sa nachádza priestranná zastrešená terasa s krbom, kde je príjemné posedenie od skorej jari  až do neskorej jesene. K dispozícii je suché WC. Elektrina je na hranici pozemku, v búde je zavedená 220 aj 380V , voda na pozemku nie je. V okolí niektorí majitelia studne majú, ale to už je na nových majiteľov, aby si túto situáciu poriešili.

Za búdou sa nachádza vinica, vedená aj na LV s rozlohou 1128 m2 na ktorej je vysadených cca 270 hláv viniča /červené aj biele/, ďalej pokračuje orná pôda s výmerou 3300 m2. Z časti bol pozemok využívaný na výsadbu zeleniny, horná časť pozemku je  zatrávnená s vysadenými a pre skalický región tak vzácnymi orechami. K búde vedie  príjazdová spevnená cesta dostupná z obidvoch strán pozemku.

 Okolie búdy je pekne udržiavané s vysadenými okrasnými kvetmi, na ktorých sú podpísané pracovité ruky predávajúcich a hodiny práce strávené pri udržiavaní a obhospodarovaní všetkých prislúchajúcich pozemkov.

V cene je veľká väčšina zariadenia nachádzajúca sa na fotografiách, elektrická rajba, demižóny a iné.

Ak nechcete stráviť Koronu a lockdown zatvorení v byte a nebojíte sa aj troška práce v záhrade a na poli, je toto správna voľba pre Vás!!! Treba ale konať rýchlo!!!

CENA DOHODOU!!!

Bližšie informácie Vám radi poskytneme a zabezpečíme obhliadku na kontakte: Hnátová 0911284920, hnatova@radesreal.eu

 

Prostredníctvom nášho skúseného Hypotekárneho poradcu Vám odporučíme najvýhodnejšiu hypotéku na kúpu danej nehnuteľnosti.

 

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
130 m2
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.