Predaj, chalupa Smrečany - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
143 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Smrečany
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 118 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj chalupu na Liptove na rovinatom pozemku o rozlohe 1053 m2, v tichej lokalite s nádherným výhľadom na Západné Tatry, v obci Smrečany. Vidiecky dom s jedným nadzemným podlažím a podkrovím, s úžitkovou plochou 143 m2, prešiel rozsiahlou rekonštrukciou (nová strecha, krov, zateplené podkrovie, plastové okná a vstupné dvere, čiastočné vonkajšie zateplenie - zrealizované na severnej časti domu). K domu ešte prislúcha garáž, murovaná klenbová pivnica, hospodárska budova, dreváreň a záhradná chatka.

Dom je napojený na elektrickú, kanalizačnú a vodovodnú prípojku. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa s ručnou pumpou. Vykurovanie je kombinované - elektrickým kotlom do ústredného kúrenia a pieckou s teplovodným výmenníkom na tuhé palivo. V dome je zavedený internet. Mesačné náklady na bývanie predstavujú 130 € pre 4 osoby.

Dispozícia nehnuteľnosti:

1. prízemie - do vstupnej predsiene sa vchádza z južnej strany, okná predsiene sú orientované na juhovýchod, z predsiene sa vstupuje cez pôvodné dvojkrídlové dvere do chodby a z nej je vstup do kuchyne, do špajze, do kúpeľne s toaletou a do dvoch izieb (jedna izba má orientované okná na juhozápad a druhá na juhovýchod),

2. podkrovie - do podkrovia sa vstupuje schodiskom z kuchyne a nachádzajú sa v ňom dve izby a kúpeľňa. Jedna izba má francúzske okno s krásnym výhľadom na severovýchod, druhá izba má okná orientované na juhozápad. V kúpeľni sa nachádza toaleta a je v nej zrealizovaná príprava na sprchový kút.

V obci sa nachádza obchod s potravinárskym tovarom, pohostinstvo, futbalové ihrisko, knižnica, materská škola a v dosahu 5 km je úplná občianska vybavenosť.

Bývanie v Smrečanoch je ideálne pre vyznávačov turistiky, Nordic Walkingu a cykloturistiky (Žiarska a Jalovecká dolina), lyžovania, skialpinizmu a bežeckého lyžovania (len 3 km je Ski Centrum Žiar Dolinky, 8 km - Ski Opalisko Závažná Poruba, 24 km - Jasná Nízke Tatry). Neďaleko je aj možnosť vodných športov (12 km - Lipt. Mara a aquapark Tatralandia, 11 km - termálne kúpalisko v Lipt. Jáne).

Užívajte si aktívny oddych na chalupe v srdci Liptova, v obklopení Chočských vrchov, Nízkych a Západných Tatier, v lokalite, ktorá ponúka nespočetné možnosti športového vyžitia a atraktívnej dovolenky pre celú rodinu. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0917 998 848 alebo na jancurilla@haloreality.sk. ID ponuky: LM-56523

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Plocha pozemku:
1053 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
143 m2

Na mape: Predaj, chalupa Smrečany - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.