REZERVOVANÉ - DELTA | Rekreačná chata na Ostrom vrchu, Soblahov, 492m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
124 m
2
okres Trenčín
Soblahov
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 149 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám ponúka exkluzívne na predaj rekreačnú chatu v obci Soblahov. Rekreačná chata sa nachádza v pohorí Strážovské vrchy, konkrétne na Ostrom vrchu.

CHATA: Úžitková plocha je 124m2. Chata je postavená z kvalitných materiálov (drevo, betón a kov). Výstavba chaty začala v roku 2015 a kolaudácia prebehla v roku 2018. Chatu je možné využívať počas celého roka. Chata je rozdelená na podkrovnú časť, dielňu, kuchynku s výčapom a spoločenskú miestnosť s novým kuchynským kútom a kúpeľňou s WC.

Konštrukcia objektu: Základy chaty sú železobetónové s hĺbkou 45-70cm. Kovová konštrukcia chaty = Jokel 120 x 120 mm hrúbky 4 mm. Izolácia chaty je 120 mm minerálna vata. Podkrovná časť je postavená z kvalitného dreva. Strecha je zaizolovaná vatou 200 - 500 mm. Strešná krytina je retroplech, aluzinok.

Zariadenie: Chata je pripojená na elektrickú energiu a vodovod. V chate sa nachádza spolu 15 lôžok. Vo vrchnej časti sa nachádza gauč s konferenčným stolíkom. Spodná časť je kompletne vybavená pre posedenie hostí ako je možné vidieť na fotografii. Zároveň vonku sa nachádza posedenie, ohnisko, prístrešok s plným vybavením pre grilovanie, opekanie, varenie gulášu či údenie.

Lokalita: Rekreačná chata sa nachádza na "zjazdovke" Soblahov. V okolí chaty sa nachádza príroda vhodná na turistiku, oddych, relax alebo iné aktivity.

Cena: 89 900 €

Realitný maklér: Ing. Martin Grunta, tel.: 0911/083 672

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Plocha pozemku:
492 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
124 m2
Zastavaná plocha:
53 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Mierny svah
Prístupová cesta:
Asfaltová
Terasa:
áno
Dieľňa:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ - DELTA | Rekreačná chata na Ostrom vrchu, Soblahov, 492m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.