Rekreačná chata s veľkým pozemkom Sokolovce, Vysoká ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
40 m
2
okres Piešťany
Sokolovce
pred 360 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 251 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

174488 - Len 10km od Piešťan v intraviláne obce Sokolovce na Vysokej ulici predám exkluzívne rekreačnú chatku so zastavanou plochou 40 m2, postavenú na krásnom mierne svahovitom pozemku o výmere až 1852 m2, ktorého šírka je 18 m a dĺžka cca 110 m. Umiestnenie chatky v hornej časti pozemku ponúka krásny výhľad na Piešťany, vodnú nádrž Sĺňava a široké okolie ale tiež možnosť využitia spodnej časti ako pozemok pre ďalší rodinný dom. Dispozičné riešenie : vstupná časť zádveria, kúpelňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC, kuchynka, spoločenská miestnosť s výstupom na južne orientovanú terasu a spálňa. Pod terasou je úložný priestor na drevo. Chata je riadne skolaudovaná s prideleným súpisným číslom. Postavená bola v r. 1977 z pálenej tehly na betónových základoch. Strešná konštrukcia je železobetónová doska, strešný plášť tvorí oplechovaná stanová konštrukcia s minimálnym sklonom s klampiarskymi konštrukciami. Vonkajšiu úpravu povrchov fasády tvoria brizolitové omietky. Podlahy sú železobetónové, v izbách pokryté PVC alebo kobercom, v kúpeľni je keramická dlažba. Vykurovanie je zabezpečené krbovými kachľami vyvedenými do murovaného komína so šamotovou vložkou o priemere 160 mm. Ohrev TÚV je elektrickým zásobníkovým ohrievačom /bojlerom/ v kúpeľni. Okná sú dvojité drevené s jednoduchým sklom,  dvere sú drevené pôvodné v oceľovej zárubni. Chata je napojená na obecný vodovod s vodomernou šachtou, elektrinu privedenú vlastnou podzemnou prípojkou na verejnú elektrickú sieť 220/380V, kanalizácia je zvedená cez revíznu šachtu do vodonepriepustnej certifikovanej žumpy a plynová prípojková skrinka je umiestnená v plote na hranici pozemku. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta, vjazd na pozemok je cez plechovú dvojkrídlovú bránu. Na pozemku je vysadených množstvo okrasných drevín a ovocných stromov. Za chatkou je postavená drevená kôlňa na náradie. Výhody: južný slnečný svah, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, rybolov, turistika, cykloturistika.

Cena: 114 000 €  +  dohoda

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na telefónom čísle 0905 436 650 alebo na e-mail adrese moravcik@vasereality.sk.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasného konštrukčného vyhotovenia a vybavenia domu je možné predpokladať zatriedenie do energetickej triedy "C"

Ďalších viac ako 1000 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 1000 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Plocha pozemku:
1852 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
40 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Mierny svah
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Rekreačná chata s veľkým pozemkom Sokolovce, Vysoká ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.