IBA U NÁS:NA PREDAJ RODINNÝ DOM plus HOSŤOVSKÝ DOM

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
120 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Malacky
Sološnica
pred 358 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 357 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj ATYPICKÚ NEHNUTEĽNOSŤ skladajúcu sa z 2 obytných budov (1 x rodinný dom a 1 x hospodárska budova) na pozemku 678 m2. Zastavaná plocha domov je 109 m2 (RD) a 31 m2 (HOSP. BUDOVA).

Prvý dom  (evidovaný ako rodinný dom) je 2-izbový, skladá sa z presklenej  vstupnej verandy, kuchynského kúta, obývačky s veľkou keramickou pecou, izby, kúpelne s WC, zimnej záhrady, letnej kuchynky (tech. miestnosť). Na podlahách v izbách sú drevené parkety, kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi - sporák, umývačka riadu, mikrovlnka. Kärenie je plynové, ohrev vody cez elektrický bojler.Zvonku domu je veľká zastrešená terasa s vonkajším krbom. Veľmi tichá lokalita s krásnymi výhľadmi.

Druhý domček (evidovaný ako hosp. budova) je 2-izbový a  bol zamýšľaný ako hosťovský. Pri vstupe je malá kuchynská linka, za ňou je  sprchovací kút a funkčná sauna. Na spodnom podlaží je obývačka s trámovým stropom a dreveným schodiskom sa ide do manzardky. Kúrenie prepojené s hlavným domom - plynové.

Oba domy sú napojené na vodu, elektrinu a plyn, odpad zvedený do žumpy. V dome je zavedená káblová TV a internet Magio. Vo dvore je parkovanie pre 2 autá. Vhodné na trvalé bývanie aj ako chalupa.

V cene je zahrnutá provízia RK a vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad do katastra, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností vo výške 66 Eur KONTAKT NA OBHLIADKU A INFO O NEHNUTEĽNOSTI: Ing.Katarína Pírová, pirova@karinpartners.sk, 0948 922 599.

Plocha pozemku:
700 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
120 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Rovina
Garáž:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Dieľňa:
áno

Na mape: IBA U NÁS:NA PREDAJ RODINNÝ DOM plus HOSŤOVSKÝ DOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.