Rekreačná chata - Novostavba Malé Pole Sp. Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
105 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 222 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 173 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 7785 - Ponúkame ZAUJÍMAVÚ PRÍLEŽITOSŤ NA ATRAKTÍVNE REKREAČNÉ BÝVANIE V NOVOSTAVBE CHATY s celoročným využitím v BLÍZKOSTI MESTA Spišská Nová Ves – lokalita Malé pole, Ferčekovce. Na výmere vyše 3500 m2 v tichej lokalite v blízkosti lesa vyrastie areál 4 REKREAČNÝCH CHÁT s jednotným architektonickým štýlom a moderným technickým štandardom.

PONÚKAME 2 ALTERNATÍVY: KÚPY POZEMKU A RIEŠENIA VÝSTAVBY INDIVIDUÁLNE stavebníkmi podľa určeného dizajnu ALEBO V PONUKE AJ MOŽNOSŤ ZABEZPEČENIA REALIZÁCIE STAVBY NA KĽÚČ DO ŠTÁDIA HOLODOM S VYUŽITÍM ÚSPORY Z ROZSAHU pri spoločnej realizácii výstavby.

V ponuke sú 4 STAVEBNÉ POZEMKY S VÝMERAMI (811 m2, 544 m2, 570 m2, 855 m2). Pozemky budú vybavené INŽINIERSKYMI SIEŤAMI (el. energia, vodovod, kanalizácia). REKREAČNÉ CHATY na pôdoryse 10 x 7 m sú navrhnuté s modernými dispozíciami – na prízemí obývačka spojená s kuchyňou, špajza, obytná miestnosť, WC, technická miestnosť. Na poschodí budú dve izby, šatník, kúpeľňa s WC a chodba. Celková podlahová plocha chaty je 105,7 m2. Individuálne požiadavky na zmenu vnútornej dispozície bez vplyvu na vonkajší dizajn a statiku môžu byť zakomponované. Nosná konštrukcia je navrhnutá tehla hr. 30 cm + zateplenie 15 cm, vykurovanie tepelným čerpadlom. Chaty budú mať presvetlené obývacie miestnosti (23 m2) spojené s terasami, dostatočne veľké príslušenstvo (kuchyne, kúpeľňa, WC) a aj dostatok odkladacieho priestoru a miesto na parkovanie. Úžitkové plochy sú nadizajnované pre komfortné bývanie 4 osôb.

Rekreačný areál je riešený KOMPLEXNE s vlastnou prístupovou cestou, inžinierskymi sieťami, parkovaním a zeleňou. Rekreačné chaty budú súčasťou areálu Penziónu Malé pole, ktorý vznikne v blízkosti rekreačných chát spoločne s rekreačným areálom. Chaty bude možné využívať pre vlastnú rekreáciu alebo je možné ich celoročne prenajímať. V ponuke bude aj možnosť spravovania nehnuteľnosti a starostlivosti o objednaných hostí.

Rekreačné chaty predstavujú výbornú príležitosť na rekreačné vyžitie a zároveň aj ako investičný zámer. Lokalizácia projektu je spojením výhod – blízkosť lesa na okraji NP Slovenský raj hneď vedľa turistických trás a cyklochodníkov (15 min. bicyklom Košiarny briežok) s výhľadom na Vysoké Tatry a zároveň bezproblémový prístup do mesta Spišská Nová Ves (5 minút autom).

Ceny jednotlivých pozemkov:

1) Výmera: 811 m2 – 60 EUR/m2 + projekt pre stavebné povolenie v sume 2300 EUR

2) Výmera: 544 m2 – 60 EUR/m2 + projekt pre stavebné povolenie v sume 2300 EUR

3 Výmera: 570 m2 – 60 EUR/m2 + projekt pre stavebné povolenie v sume 2300 EUR

4/ Výmera: 855 m2 – 60 EUR/m2 + projekt pre stavebné povolenie v sume 2300 EUR

Predpokladaný náklad stavby chaty na kľúč v štádiu holodom je 115 900 EUR.

Viac informácií v RK.

Plocha pozemku:
544 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
105 m2
Zastavaná plocha:
72 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Mierny svah
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.