Rekreačná chata pod Vysokými Tatrami – CENA ZA POZEMOK.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
30 m
2
okres Poprad
Štrba
pred 381 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 373 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rovinatý pozemok na ktorom sú:

- rekreačnú chata momentálne v užívaní

- hrubú stavbu druhej chaty s novou strechou druhej chaty

pri obci Tatranská Štrba, ktorý garantuje pekný a pokojný oddych. Pozemok a aj chaty sú v osobnom vlastníctve, bez ťarchy. Jeho výmera pozemku je 430 m2. Chata, ktorá je užívaná je napojená na elektrický prúd 220/380 V, hlavný istič je 25 A, čo plne vyhovuje aj vykurovať chatu elektrickými radiátormi. Elektrické vedenie je uložené aj pod druhú chatu, nie je problém ju ihneď napojiť. Potrubie na pitnú vodu a kanalizácie je na pozemku, priamo pod oboma chatami, nachystané na pripojenie. Plynový rozvod je v dosahu. Vykurovanie tejto chaty je možné dvoma spôsobmi a to elektrickými radiátormi alebo pieckou, zatiaľ sa viac využíva kúrenie na pevné palivo. K chatám vedú dve prístupové cesty, ktoré sa udržiavajú počas celého roka, do tejto lokality chodí aj poštová služba.

Chata je v pôvodnom ale zachovalom stave, možnosť pre nového majiteľa urobiť si prestavbu podľa vlastných predstav a možnosti. Úžitková plocha je 30 m2, má spoločnú obývaciu izbu s kuchyňou a verandu. Druhá chata ako hrubá stavba podľa projektovej dokumentácie má dispozičné riešenie:

- Prízemie – obývacia izba, kuchyňa, samostatná kúpeľňa, WC, kôlňa a chodba so schodiskom - úžitková plocha je 42,96 m2

- Poschodie – dve spálne, chodba so schodiskom a vstavanými skriňami – úžitková plocha je 17,84 m2

Lokalita kde sa obe chaty nachádzajú tichá na okraji chatovej oblasti, kde je pozastavená ďalšia výstavba. Táto lokalita je v lese čo je to aj veľkým bonusom pri ich kúpe. Ďalším a určite veľkým bonusom je dostupnosť zo štátnej cesty, blízkosťou vlakovej stanice Štrba (zo smerov Košice – Bratislava), TEŽ – zubačka na Štrbské Pleso do 5 minút peši a diaľničný privádzač D1 do autom do 5 minút. Občianska vybavenosť v obci Tatranská Štrba je veľmi dobá, okrem stanice je tu množstvo hotelov, penziónov, reštaurácií, nákupné stredisko, ZŠ a MŠ. Táto obec je praktický výborným východiskovým bodom na aktivity počas celého roka. To všetko prispieva k tomu aby ste si chatu plne využívali počas celého roka. Odporúčame pre tých, ktorý hľadajú nehnuteľnosti v tejto lokalite, majú svoje predstavy a vedia si ich zrealizovať.

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárií REALITY TATRY, budova MONACO, ul. Francisciho 22, Poprad a na tel. čísle 0911 132 507. Ďalšiu aktuálnu ponuku nájdete na našej stránke www.realitytatry.sk alebo www.realitypopradtatry.sk.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityTatry.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené

Na mape: Rekreačná chata pod Vysokými Tatrami – CENA ZA POZEMOK.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.