360° VP:: Veľká chata so záhradou v tichu pod lesom, Stupava

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
100 m
2
okres Malacky
Stupava
pred 332 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 324 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj veľkú chatu so záhradou v Stupave, v časti Grefty. Chata sa nachádza na oplotenom pozemku o výmere 733 m2, zastavaná plocha 59 m2. Skolaudovaná 10/1992. Rozmery pozemku sú 44,44 x 38,89 x 19,31 x 19 m. Pôdorys chaty je 9,6 x 6,21 m. V užívaní vnútri oplotenia pozemku je aj pás pri plote s výmerou 241 m2, ktorý sa bezodplatne roky využíva a po dohode by bolo možné ho odkúpiť od viacerých majiteľov. Chata je postavená stupňovito do svahu. Pozostáva z 2 podlaží + medzipodlažia.Dispozícia: 2 obytné miestnosti + oddychový priestor na medziposchodí, kuchyňa, WC. Komora na medziposchodí má pripravené vývody na vodu a dá sa prerobiť na veľkú kúpeľňu. Pod domom je technická miestnosť. Na pozemku sa nachádza ešte ďalšia drevená stavba s prístreškom na uloženie dreva. Je vhodná na malú dielňu. Horné podlažie má balkón orientovaný do záhrady, spodné podlažie verandu. Od ulice sa do domu vchádza cez vstupnú verandu. Pred verandou je vybetónované miesto na parkovanie jedného auta. V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy a kríky: orech, jedlý gaštan, slivka, 2 čerešne, 2 jablone, hruška, ríbezle, egreše, maliny.

V kuchyni sú kachle a sporák napojený na plynovú bombu, na spodnom podlaží veľký kozub. V hornej spálni malá piecka. Vonkajší krb + ohnisko v záhrade.

Vstup je možný cez horné podlažie od ulice alebo zo strany záhrady z prízemia. Podlažia sú prepojené vnútorným schodišťom.

Inžinierske siete:

Priamo pred rohom pozemku je úplne nový elektrický stĺp, budúci majiteľ si môže dohodnúť s elekrárňami inštaláciu rozvodnej skrine podľa vlastných potrieb. Momentálne sa čaká na vyjadrenie z distribučnej spoločnosti ohľadne možnej výšky ističa V dome sú v múroch potiahnuté medené rozvody elektriny a v každej miestnosti niekoľko zásuviek, ktoré sa používali s elektrinou z generátora, uloženého pod domom. Vo vstupnej hale sú pripravené vývody na poistkovú skrinku V miestnostiach boli neskôr doplnené aj priznané káble a autozásuvky na alternatívne napojenie elektriny z autobatérií.

Prívod vody – len úžitkovej je samospádom z vodovodnej šachty pred domom (prítok vody je zo strechy).

V záhrade je vyhĺbená studňa (nie je napojená na vodovod a WC v dome). Odpad je do žumpy, uloženej pri dome.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Chata sa predáva zariadená, tak ako na fotkách, aj s doplnkami a náradím. Okenice sú zaistené kovovými závorami. Po menších úpravách, dotiahnutí elektriny a vody zo studne je chata vhodná aj na celoročné bývanie. Predtým bola elektrina napájaná z centrály uloženej pod domom a tiež z autobatérií. V stenách je dostatok zásuviek v každej miestnosti.

Konštrukcia: základy aj podlaha prízemia sú z betónu. Oporný múr i zadná stena sú zo železobetónu. Vodorovné i zvislé izolácie proti vode sú z asfaltových náterov, infiltračných postrekov a lepenky.

Zvislé konštrukcie sú zo škvárobetónových tvárnic – prízemie, respektíve z panelov drevotrieskoých, obojstranne obitých drevom. Priečky sú z tehál – dierovaných i plných. Vodorovné nosné konštrukcie sú zo železobetónu, výstuž je oceľová.

Podlahy sú z betónu, paluboviek a keramických dlaždíc, vonkajšie omietky sú brizolitové, vnútorné na vápenno-cementovú maltu.

Sociálne zariadenie pozostáva z miestnosti, kde je umiestnené WC a umývadlo. Strešná konštrukcia je z drevených trámov, obojtstranne obitých drevom, krytina je plechová.

Vnútorné schody sú z betónu s dreveným obkladom a celodrevené – samonosné.

LOKALITA:

Tichá lokalita Grefty pod lesom, dostupná po nespevnenej lesnej ceste (cca 600 metrov). Chata sa nachádza nad oblasťou Grefty a pod oblasťou Lingráby (od starej strelnice smer po odbočke na Lintavy). V susedstve ďalšie záhradné chaty, na konci prístupovej cesty celoročne obývané chaty. Úplný pokoj a ticho, žiadni priami susedia. Cca 1,6 km od Hlavnej ulice.

Virtuálna prehliadka na http://www.axisreal.sk/360-vp-velka-chata-so-zahradou-v-tichu-pod-lesom-stupava-401869

Plocha pozemku:
733 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.