Chata s úžasnou záhradou, predaj, Stupava - Hrubé lúky, Malacky

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
50 m
2
okres Malacky
Stupava
pred 246 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 238 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Zenith Reality Vám ponúka na predaj kompletne zariadenú a celoročne obývateľnú chatu, ktorá je postavená v záhradkárskej oblasti v Stupave - časť Hrubé lúky. Celková rozloha pozemku na ktorom chata stojí je 550 m2 a zastavaná plocha pozemku je 24 m2. Na terasovitom pozemku je postavený samostatný podpivničený domček, altán s grilom a posedenie pre väčší počet ľudí.

Dispozícia chaty pozostáva z obývacej časti v ktorej dominujú keramické kachle s úžasnou výhrevnosťou, kuchyňa s veľkou komorou, toaleta so sprchou. Podkrovné poschodie slúži na spanie pre 4-5 osôb a má výstup na balkón orientovaný do tichého okolia s úžasným výhľadom. Chata sa predáva po dohode kompletne zariadená nábytkom a pracovným náradím na údržbu záhradky. Jedná sa o murovanú chatu ktorá je zateplená novou fasádou s plastovými oknami. Na pozemku je zavedená elektrika, voda je zo studne a pozemok má vlastnú žumpu.

Pozemok je kompletne oplotený, priestranný, veľmi pekne upravený a celoročne udržiavaný. Je zasadený do svahu s dobrým priamym prístupom s autom.

Hrubé lúky sú veľmi obľúbená záhradkárska oblasť s gýčovím tichom. Okolie poskytuje množstvo možností na turistiku, cyklistiku a mnoho iného. Prístup do záhradkárskej oblasti je po spevnejnej lesnej ceste.

Cena za uvedenú chatu je 112.900,-/€. Uvedená cena je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt 0903 259 219, email: huta@zenith-reality.sk

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Plocha pozemku:
550 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.