Krásna chata v podtatranskej obci na trvalé bývanie alebo na víkendové pobyty.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
183 m
2
okres Poprad
Tatranská Javorina
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 224 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Tatry ponúka na predaj chatu v rázovitej podtatranskej obci Tatranská Javorina blízko hranice s Poľskom. Chata je vhodná na víkendové pobyty ale samozrejme aj na celoročné bývanie. Chata sa predáva kompletne so všetkým zariadením a je 4 izbová s možnosťou dokončenia ešte dvoch izieb. Je po rekonštrukcií prízemia a 1. poschodia, podkrovie je potrebné dokončiť. Na dokončenie bude ponechaný už zakúpený stavebný materiál. Pôvodne je to drevenica a predáva sa 1 z celej drevenice s vlastným pozemkom a prístupom. Úžitková plocha 183 m2 a pozemok 783 m2.

Chata je napojená na obecný vodovod, elektrická energia je 220/380 V, kanalizácia je zvedená do žumpy. Nie je napojená na rozvod plynu. Má internetové pripojenie a sledovanie televízie je zabezpečené cez satelit spoločnosti Skyling.

Kúrenie je zabezpečené elektrickými radiátormi na nočný prúd v kombinácií s lokálnymi kachľovými pecami. Príprava teplej úžitkovej vody elektrickým bojlerom. V celom objekte sú namontované nové plastové okna. Strecha je šikmá do 45° pokrytá je plechovou krytinou.

Dispozícia chaty je:

- vstup po krátkom schodisku do verandy (zádverie)

- v ňom sú dva vchody a to do príručnej miestnosti na uskladnenie vecí na bežné používanie (lyže, kočík a pod.) a do chodby v chate

- z tejto chodby sú dva schodiská, jedno do pivnice a druhé na prvé poschodie a do ostatných miestnosti na prízemí

- prízemie má veľkú halu, kuchyňu s linkou na mieru a vstavanými spotrebičmi, kúpeľňu s vaňou, ktorá je spoločná s WC

- pivnica je len 1/3 chaty a slúži na uskladnenie zemiakov, zeleniny, zaváranín

- po výstupe na 1. poschodie je malá útulná chodba so sedením a z nej sa vstupuje od kúpeľne so sprchovacím kútom, WC, dvoch izieb, a ďalšej izbičky, ktorá slúži len na nocľah, na tomto poschodí je nainštalovaný prívod vody a krásna kachľová pec

- z jednej izby je ešte výstup do podkrovia, ktoré je čiastočné rekonštruované (materiál na dokončenie je v cene), je tu možnosť vytvorenia ďalších dvoch izieb

Hala a chodba majú drevený obklad, omietky sú v kuchyni, kúpeľniach a dvoch izbách. Obe kúpeľne majú keramickú dlažbu a keramický obklad. Keramický obklad je účelne obložený aj v kuchyni a to okolo sporáka a funkčnej kachľovej peci. Na celom prízemí a 1. poschodí sú položené plávajúce podlahy. Dvere sú pôvodné, zrekonštruované, vchodové dvere sú samozrejme bezpečnostné.

Na pozemku sa nachádza hospodárska budova (stodola) vhodná buď na uskladnenie dreva, rôzneho materiálu potrebného na bežné potreby okolo domu alebo na iný účel po prerobení (garáž, záhradné sedenie).

Lokalita kde sa nachádza nehnuteľnosť je priamo pod Belianskymi Tatrami, blízko hranice s Poľskom. Je to typická dedina pre túto oblasť kde boli pôvodné dvoj-domy pre pracovníkov lesného hospodárstva. Tie sa postupne menia na krásne chaty, resp. domy na trvalé bývanie. Počas letnej sezóny je možnosť využiť rôzne turistické chodníky. Z obce je priamy vstup do Javorovej a Bielovodskej doliny. Zo susednej obce Ždiar sa ľahko dostaneme do Belianskych Tatier, a z Lysej Poľany na poľskú stranu Tatier na blízku Rusinowú poľanu a hlavne na neďaleké Morské oko. Na Morské oko Vás pohodlne odvezú typické konské povozy priamo z Lysej Poľany. Pohľady z poľskej strany na Belianske a Vysoké Tatry sú pre každého úžasným zážitkom.

Počas zimnej sezóny okolie ponúka mnoho lyžiarskych stredísk. Jedno je aj priamo v obci – SKI Javorina. Ďalšie strediska sú v obci Ždiar (Strednica, Bachledova dolina, Strachan) a blízkosti hraníc poľské lyžiarske strediska ( Jurgov, Bialka Tatrzaňská). Veľmi známym objektom je drevený kostol v obci, nad obcou je historický lovecký zámoček Hohenlohe – v minulosti nedostupné miesto, dnes vyhľadávaná lokalita.

Neváhajte a obhliadku nehnuteľnosti si dohodnite už dnes.

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárií REALITY TATRY, budova MONACO, ul. Francisciho 22, Poprad a na tel. čísle 0911 132 507. Ďalšiu aktuálnu ponuku nájdete na našich stránkach realitytatry.sk. a realitypopradtatry.sk.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityTatry.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené

Na mape: Krásna chata v podtatranskej obci na trvalé bývanie alebo na víkendové pobyty.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.