NOVÁ CENA. Penzión na predaj, Turany, okres Martin

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
1490 m
2
okres Martin
Turany
pred 243 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 202 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido predá penzión (hotel / ubytovňu), Turany, okres Martin. Vhodná príležitosť pre rodinné podnikanie, nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, vedená ako rodinný dom.

Ponúkaný penzión s 20-timi izbami sa nachádza na rohu Budovateľskej a Sadovej ulice, má celkovú úžitkovú plochu 1490 m2, úžitkovú plochu jedného podlažia 372,64 m2, pôdorys domu má rozlohu 442 m2, čo je zároveň aj plocha pozemku.

Nehnuteľnosť je postavená z monoblokov hrúbky 60 cm, nie je potrebné zateplovať. Strecha bola kompletne zrekonštruovaná pred šiestimi rokmi, strecha je plechová. Rekonštrukcia vody, elektriny a kanalizácie prebehla v roku 2004. Plyn nie je zavedený, prípojka je neďaleko. Internet zabezpečuje Telekom alebo Slovanet.

Budova je trojpodlažná (tri nadzemné podlažia) s kompletným podpivničením (suterén). Nehnuteľnosť je výnimočná športovou strelnicou v suteréne na ručné zbrane na vzdialenosť 25 m, strelnica je certifikovaná. V druhej polovici suterénu je kotolňa a pivnica.

Na prízemí sa nachádza reštaurácia s kaviarenskou časťou s barovým pultom. Ďalej sa na prízemí nachádza kompletne vybavená kuchyňa s prípravovňou mäsa, chodba, sociálne zariadenia, technická miestnosť, kancelária a 2-izbový byt.

Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza apartmán (2-izbový so sociálnymi zariadeniami) s chodbičkou a balkónom, 1x dvojlôžková izba, 7x trojlôžková izba, spoločenská miestnosť, kuchynka, sociálne zariadenia (muži samostatne a ženy samostatne) so sprchami.

Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádza apartmán (2-izbový so sociálnymi zariadeniami), 1x dvojlôžková izba, 4x trojlôžková izba, sociálne zariadenia (muži samostatne a ženy samostatne) a 4-izbový byt.

V penzióne sa taktiež nachádza práčovňa, tri technické miestnosti, miestnosť pre údržbára, pre upratovačku. Kúrenie je elektrické v kombinácii s pecou na pelety, eko hrášok. Vstupné dvere sú kovové (2x), interiérové dvere sú plastové, na izbách drevené, okná sú plastové. Budovu penziónu je možné zvýšiť. Energetický certifikát nehnuteľnosť nemá.

Mesačné náklady sú 235 €, voda je štvrťročne 100 €.

Nehnuteľnosť nemá ťarchu, kúpou je k dispozícii.

Penzión sa nachádza pri Miestnom múzeu Turany, 250 m od rieky Váh, neďaleko sa nachádzajú potraviny, vlaková stanica, autobusová zastávka a rôzne prevádzky služieb, kaviarne, reštaurácie, pošta, kultúrne stredisko, dve materské školy, jedna základná škola s deviatimi triedami.

Mesto Turany má vyše 4 tisíc obyvateľov, nachádza sa len 13 km od mesta Martin, 34 km od Žiliny, 28 km od Ružomberka, 28 km od Dolného Kubína, ale aj 66 km je Jasná v Nízkych Tatrách alebo 39 km je Bešeňová. Okolie ponúka lyžiarske vleky, bežecké trate, rôzne možnosti turistiky a rekreácie.

Cena 335.000,- Eur je vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti. Cena je možná aj dohodou.

Kontakt kamil@konfido.sk a 0911410278, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Plocha pozemku:
442 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
3
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
Verejný vodovod
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
v blízkosti pozemku
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
1490 m2
Zastavaná plocha:
442 m2
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: NOVÁ CENA. Penzión na predaj, Turany, okres Martin

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.