EUROPA – Ponuka romantickej chalupy v obci Valaská Belá.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
64 m
2
okres Prievidza
Valaská Belá
pred 337 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 336 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj štýlovej chalupy na lazoch v obci Valaská Belá, uprostred krásnej prírody chránenej krajinnej oblasti Strážovských vrchov. Dom je situovaný na laze kde je asi 15 domčekov, využívaných prevažne ako tzv. víkendové chalupy. Pôvodná chalupa prešla rozsiahlou rekonštrukciou ako interiéru, tak aj exteriéru. Bolo tu realizované zateplenie- 3 strany, menený strešný krov, vybudovanie podkrovia, fasádny náter, okná vymenené za vkusné plastové ktoré nenarúšajú vzhľad chalupy s výnimkou čelných okien ktoré sú pôvodné, elektro inštalácia. Interiér je útulný , štýlový a vkusne dotvorený množstvom dobových dekorácii a nábytku ktoré zväčša sú súčasťou chalupy a predávajú sa spolu s nehnuteľnosťou. Stavba domu je kombináciou kameňa a tehly. Spodná časť domu je vybudovaná s kameňa s hrúbkou stien cca 60 cm. Tu sa nachádza miestnosť, ktorá je momentálne využívaná ako náraďovňa, avšak môže byť využívaná aj ako letná kuchyňa a pod. Vrchná časť domu je z tehly, tu sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, špajza ktorú je možne prerobiť na kúpeľňu. Z kuchyne vedú masívne schody do podkrovia, ktoré slúži ako nočná časť a kde sa nachádza balkón. Voda je riešená rezervoárom ktorý slúži pre celý laz. Vodný kohút je na dvore domu, priamo v dome voda zavedená nie je. Kúrenie je na pevné palivo ( stavaná pec, krbové kachle ). El. sieť 230 V. Dom je vzhľadom k svojmu veku vo veľmi dobrom technickom stave.

Obec Valaská Belá leží uprostred chránenej krajinnej oblasti Strážovských vrchov, je tu kompletná občianska vybavenosť. Krásna okolitá príroda. Neďaleko sa nachádzajú lyžiarské stredisko Homôlka 6 km, Čičmany 23 km. Počas letných mesiacov priehrada Nitrianské Rudno 15 km, kúpele Bojnice 30 km. Napojenie na diaľnicu D1, 23 km (Ilava)

Výhody:

* pokojné, tiché prostredie na relax

* výborná dostupnosť aj v zime. ( asfaltová príjazdová cesta )

* očarujúce prostredie

* dobrý technický stav nehnuteľnosti

KONTAKT na makléra:

Rastislav Lutka

0903 355 704

Rastislav.lutka@rkeuropa.sk

EUROPA realitná kancelária Bratislava NITRA

Cena: 28 000,-Eur

Vrátane provízie RK a poplatkov

Cena/Provízia zahŕňa:

(1. províziu RK)

2. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

3. notárske poplatky pri overovaní podpisov

4. kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností

5. pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené

Na mape: EUROPA – Ponuka romantickej chalupy v obci Valaská Belá.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.