Sklársky pôvodný bytový dom v osade Gápel na predaj-rezervované

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
90 m
2
okres Prievidza
Valaská Belá
pred 223 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 67 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Prevažne kamenný pôvodom sklársky bytový dom v pôvodnom stave s novou fasádou v peknej osade Gápel patriacej do katastra rázovitej obce Valaská Belá vzdialenej 10 km na predaj.

Výhodou tejto ozaj peknej lokality obklopenej horami Strážovských vrchov je jej dostupnosť a relatívna blízkosť turisticky vyhľadávaných destinácii. Konkrétne tento dom je ako druhý stojací v komplexe štyroch bytových domov, je prevažne v pôvodnom stave nachystaný na zobytnenie podľa vlastných predstáv. Jeho obytné priestory pozostávajú z malej vstupnej chodby ,kúpeľne s toaletou, kuchyne a väčšej prednej izby ( to všetko je v stave hrubej stavby- rozvody vody, elektriny a odpadu sú k dispozícii.). Na dome sa dá využiť aj podkrovie, muselo by sa ísť do komplexnejšej prerábky. Stropy prízemia zdobia pekné drevené trámy. Ak hľadáte niečo na rekreáciu, máte radi staršie hlinené domy na kamenných základoch, netúžite po veľkom pozemku a dávate prednosť okoliu s možnosťou celoročného vyžitia tak táto nehnuteľnosť aj s okolím to všetko spĺňa.

Osada Gápel sa radí medzi polosamoty s podstatne väčším počtom chalupárov ako pôvodných obyvateľov čo len potvrdzuje záujem o túto ozaj peknú lokalitu. V samotnej osade sa nachádza penzión Dolinka s príjemným posedením. Okolie týchto zmiešaných lesov je vhodné na turistiku, cykloturistiku , hubárčenie. Rekreačná oblasť v Nitrianskom Rudne je vzdialená 14 km , lyžiarske stredisko Homôlka 15km, turistické mestečko Bojnice 25km. Vzdialenosť z mesta Trenčín je 60 km zo Žiliny 90km a z Bratislavy 180km.

Plocha pozemku:
110 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
90 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Sklársky pôvodný bytový dom v osade Gápel na predaj-rezervované

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.