Rekreačný objekt – penzión v Podtatranskej obci Veľká Lomnica.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
442 m
2
okres Kežmarok
Veľká Lomnica
pred 381 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 379 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rekreačný objekt – penzión v Podtatranskej obci Veľká Lomnica. Celý objekt je v pôvodnom stave s potrebnou rekonštrukciou. Výhodou pre kupujúceho je možnosť prestavby podľa vlastných predstav. Vhodné pre klienta, ktorý plánuje aktivity v tomto vynikajúcom regióne - pod Vysokými Tatrami.

Dispozícia objektu:

Prvé poschodie – tri dvojposteľové izby, dva samostatné WC, dve kúpeľne so sprchovacím kútom, chodba, schodisko

Medziposchodie - chodba, dve dvojposteľové izby, jedna trojposteľová izba, kúpeľňa s vaňou a WC,

Prízemie – predsieň, chodba, kuchyňa so špajzou, spoločenská miestnosť, terasa s krbom na ktorú sa dostanete zo spoločenskej haly alebo chody na medziposchodí

Pivnica – spoločenská miestnosť, kotolňa a dve technické miestnosti

Úžitková plocha 442,23 m2, zastavaná plocha 200,45 m2, pozemok s výmerou 912 m2. Pozemok je oplotený s udržiavaným trávnikom a dvoma vchodmi pre auta a jednou bráničkou.. Voda je napojená na obecný vodovodný rozvod, elektrina 220/380V, plyn, kanalizácia je odvedená do obecného septika. Kúrenie je ústredné, teplo dodáva nový plynový kotol, príprava TÚV súbežne s ÚK. Objekt je umiestnený v slepej a veľmi pokojnej ulici obce, orientácia je S/J/Z. Strecha je sedlová s plechovou krytinou.

Obec Veľká Lomnica patrí medzi najviac rozvíjajúce sa obce v regióne, má kompletnú občiansku vybavenosť a je praktický vstupnou bránou do Vysokých Tatier. Blízko obce sa nachádza golfový areál Black Stork, lyžiarske centrum v Tatranskej Lomnici, ktoré patrí medzi najnovšie a moderne vybavené, vzdialené je 6 km z Veľkej Lomnice. No nielen tieto dva areály sú k dispozícií. Možnosť letnej turistiky vo Vysokých a Belianskych Tatrách, relax v Aquacity Poprad.

Napojenie na diaľnicu D1 je na Poprad-Východ 5 km.

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárií REALITY TATRY, budova MONACO, ul. Francisciho 22, Poprad a na tel. čísle 0911 132 507. Ďalšiu aktuálnu ponuku nájdete na našej stránke www.realitytatry.sk alebo www.realitypopradtatry.sk.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené

Na mape: Rekreačný objekt – penzión v Podtatranskej obci Veľká Lomnica.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.