PREDAJ NÁDHERNÉHO PENZIÓNU ZA NEOPAKOVATEĽNÚ CENU –ODDYCH PRE TELO AJ DUŠU!

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
600 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Dunajská Streda
Veľký Meder
Kúpeľná
pred 387 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 372 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PREDAJ NÁDHERNÉHO PENZIÓNU ZA NEOPAKOVATEĽNÚ CENU –ODDYCH PRE TELO AJ DUŠU!

Chateaureality Vám ponúka na predaj plne zariadený nádherný penzión vo Veľkom Mederi. Nachádza sa v tichom prostredí len 100m chôdze od termálneho kúpaliska . Vo vzdialenosti par minút je potravinový reťazec Billa.

Penzión so zastavanou plochou 600m2 leží na pozemku o rozlohe 800m2. Dispozičný návrh prepodkladá využitie suterénnych priestorov pre garáž a sklad. V 1. Nadzemnom podlaží sa nachádzajú tri izby so samostatnými kúpeľnami. Kuchyňa s jedáľnou a WC. V 2. nadzemnom podlaží sú situované štyri izby so samostatnými kúpeľňami. A na 3. nadzemnom podlaží sa nachádzajú ďalšie tri samostatné izby s vlastnou kúpeľňou. Budova je napojená na inžinierske siete: na vodovodnú, kanalizačnú, elektrickú a plynovú sieť mesta.

Všetky izby sú nepriechodné so samostatnými vchodmi, sú vybavené lôžkami a nábytkom vyrobeným na mieru. V miestnostiah je na podlahe položená dlažba, ktorá je príjemná na chôdzu v letných dňoch. Samozrejmosťou je aj televízna a internetová prípojka.

Parkovanie je možné vo vnútri areálu , ktorého zadnej časti sa nachádza pekne udržiavaná záhrada. letné posedenie- altánok, krb v záhrade ako aj detské ihrisko.

Veľkou výhodou je veľmi dobrá povesť penziónu a dlhoročné kontakty na viaceré české aj slovenské cestovné kancelárie. Objekt je možné využiť aj ako celoročné ubytovanie pre seniorov. Ekonomické prepočty hovoria o návratnosti investície od 4 do 8 rokov v závislosti od obsadenosti lôžok počas roka.

Kúpeľné mesto Veľký Meder ponúka okrem liečivej termálnej vody, ktorú je možné využívať na kúpalisku Termal Corvinus po celý rok, aj mnohé ďaľšie zaujímavé aktivity. Súčasťou termálneho kúpaliska sú aj sauny, magnetoterapia, soľná jaskyňa a samozrejmosťou je široká ponuka reštaurácií a bufetov. V meste je taktiež možné využiť tenisové kurty, jazdecký areál, prípadne zúčastniť sa rybolovu. V okolí sú mnohé cyklotrasy a turistické chodníky, nakoľko je mesto situované v blízkosti lesa. V kúpeľnom meste je plná občianska vybavenosť a množstvo supermarketov, Billa, Lidl, Jednota a taktiež pekná pešia zóna s mnohými obchodmi a reštauráciami.

Ide o naozaj zaujímavú podnikateľskú príležitosť. V prípade seriózného záujmu a rýchleho jednania sú majitelia pripravení rokovať o predajnej cene objektu.

Cena 449 000 € zahŕňa: províziu realitnej kancelárie, kompletný právny servis s vypracovaním zmlúv a pomoc pri vybavovaní prípadného hypotekárného úveru.

Ak sa Vám táto ponuka zapáčila neváhajte ma kontaktovať: PhDr.Chrenko Edit 0905 329 399 Pri vážnom a korektnom jednaní dohoda je možná na cene!

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, nájdete nás na Obchodnej ulici 2 v Dunajskej Strede mobilný kontakt na makléra: 0905 329 399, email: chrenko@chateaureality.sk

Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Plocha pozemku:
800 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
600 m2

Na mape: PREDAJ NÁDHERNÉHO PENZIÓNU ZA NEOPAKOVATEĽNÚ CENU –ODDYCH PRE TELO AJ DUŠU!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.