DELTA - Útulná radová chatka na predaj Veľký Slavkov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
58 m
2
okres Poprad
Veľký Slavkov
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 182 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka Vám ponúka na predaj moderné, zariadené vilkové štúdia s balkónom na predaj Veľký Slavkov.

CHATA: Úžitková plocha je 58 m2 + balkón + terasa. Chatka je v radovej zástavbe a pozostávajú z dvoch samostatných štúdií (poschodí): prízemia a poschodia v areáli Tatry Holiday Resort a je kompletne zrekonštruovaný i zariadený. Chata je vhodná pre maximálne 6 osôb.

DISPOZÍCIA: Každé štúdio pozostáva z jednej obytnej miestnosti, sociálneho zariadenia a balkóna resp. prízemie z terasy.

ZARIADENIE: Štúdio pozostáva z jednej obývacej miestnosti, v ktorej je situovaná manželská posteľ, komfortná pohovka vhodná pre jednu osobu, LCD televízor so satelitnými kanálmi, šatníková skriňa, jedálenský a kuchynský kút. Kuchyňa je plne vybavená chladničkou, elektrickou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou a všetkými potrebnými kuchynskými riadmi. Jedáleň je vkusne zariadená jedálenským stolom s dvomi stoličkami. Z obývacej časti štúdia sa vchádza do modernej kúpeľne vybavenej sprchovacím kútom, umývadlom a WC.

VÝHODY: Skvelá investičná príležitosť s garantovaným výnosom od 3,5% ročne, komplexné prevádzkovanie vašej nehnuteľnosti, možnosť využitia športových i spoločenských aktivít v areáli,...možnosť odpočtu DPH.

AREÁL: Areál disponuje množstvom športových ihrísk a poskytuje možnosť vykonávať rôzne športové aktivity ako napr. plážový volejbal, futbal, tenis, minigolf, ruské kolky, ping pong, petang a je vybavený viacerými detskými ihriskami, šmýkačkami, hojdačkami a detským domčekom s hračkami. Na recepcii Vám taktiež radi zapožičiame rôzne stolové spoločenské hry a vybavenie na športové aktivity. K dispozícii sú taktiež tri bicykle a úschovňa pre Vaše bicykle. V areáli THR sa nachádza vonkajší bazén s odpočinkovou zónou, vírivá kaďa a súkromná sauna. Bazén je klientom Tatry Holiday Resort sprístupnený bezplatne.

LOKALITA: Obec Veľký Slavkov sa nachádza len 4 km od mesta Poprad, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Neďaleko od resortu sa nachádza vlaková stanica, odkiaľ sa pohodlne dostanete do Vysokých Tatier.

Možnosť odpočtu DPH.

CENA za štúdio z DPH: 110 000 ,-€

CENA za štúdio bez DPH: 88 000,-€

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Čistička
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
58 m2
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Terasa:
áno
Vonkajší kozub:
áno

Na mape: DELTA - Útulná radová chatka na predaj Veľký Slavkov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.