Zabehnutý penzión, Vernár

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
800 m
2
okres Poprad
Vernár
pred 205 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 160 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zariadený a zabehnutý penzión v obci Vernár, nachádzajúcej sa na rozhraní Nízkych Tatier a Slovenského Raja. Dvojpodlažný penzión ponúka kapacitu 42 lôžok a pozostáva z pôvodnej budovy a prístavby dokončenej v roku 2007 – v pôvodnej časti je ubytovacia časť (dvojlôžkové izby a rodinné izby ), jedáleň a kuchyňa. V prístavbe sa nachádza spoločenská miestnosť, detská herňa, wellness miestnosť s vírivkou a saunou. V roku 2011, bol penzión kompletne zrekonštruovaný, kotolňa (2 kotle zn. Atmos na pevné palivo – pelety, drevo), nové plávajúce podlahy vo všetkých izbách a na chodbách, nové kúpeľne, oplotenie, balkóny, zateplenie budovy a fasáda. V roku 2019 prešli rekonštrukciou takmer všetky izby, (výmena nábytku, matracov, podlahy, nové TV ) , kúpeľne v niektorých izbách a komplet zrekonštruovaná bola wellness miestnosť.

Na 1. podlaží sa nachádzajú 4 dvojlôžkové izby a 2 rodinné izby, jedáleň s denným barom a spoločenská miestnosť.

Na 2. podlaží sú 4 rodinné izby a jeden samostatný apartmán, detská herňa a wellness miestnosť. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie (sprchový kút , WC a umývadlo), TV-SAT a wifi .

Penzión je otvorený od roku 2002 a za roky svojho pôsobenia si vybudoval stabilnú klientelu, toho dôkazom je aj fakt, že patrí medzi najlepšie hodnotené penzióny na Slovensku (podľa portálov : http://www.ubytovanienaslovensku.eu. a www.booking.com. Je v 100% stave a predáva sa kompletne so všetkým zariadením, vrátane skladových zásob. Parkovanie je v uzatvorenom areáli penziónu.

NEHNUTEĽNOSŤ SA PREDÁVA SPOLU SO 4-IZBOVÝM RODINNÝM DOMOM S GARÁŽOU HNEĎ V AREÁLI PENZIÓNU. Dom bol skolaudovaný v roku 2001 a čiastočná rekonštrukcia v ňom prebehla v roku 2014 (podlahy, nové kúpeľne, strecha, prístrešok, fasáda). Vedľa rodinného domu je samostatný domček, ktorý bol taktiež zrekonštruovaný v r. 2019 (fasáda, zateplenie, urobené bývanie pre personál).

Nehnuteľnosť sa predáva aj s mobilným domčekom na kolesách, ktorý je v blízkosti rodinného domu, kupovaný od certifikovanej firmy v roku 2017. Domček pozostáva z dvoch izieb, kuchynky a sociálneho zariadenia. Slúži pre personál.

Penzión sa nachádza v príjemnom horskom prostredí s tečúcim potôčikom priamo cez areál, na okraji obce Vernár v Slovenskom raji.

Obec Vernár sa nachádza 19 km južne od Popradu. Okolie ponúka národné parky Slovenský raj, Nízke a Vysoké Tatry, rôzne turistické trasy /napr. náučný chodník Slovenský raj – Nízke Tatry/, v blízkosti je Dobšinská ľadová jaskyňa, Aquacity Poprad atď.

Možnosti lyžovania :

Priamo v obci sa nachádza lyžiarske stredisko Studničky, ktoré ponúka lyžovačku na upravených tratiach

www.vernar-studnicky.com

Ďalšie lyžiarske strediská v okolí:

Telgárt /13 km/ - www.skitelgart.sk

Spišské Bystré /16 km/ - www.kubasok.sk

Plocha pozemku:
1580 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
800 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Zabehnutý penzión, Vernár

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.