Predaj, rekreačná chata Biela Hora -Vinné F003-13-MAI

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
20 m
2
okres Michalovce
Vinné
pred 197 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 193 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Finanzpartner reality vám ponúka na predaj rekreačnú chatu, ktorá sa nachádza na ulici Biela Hora. Chata je plne zariadená vrátane inžinierskych sieti okrem plynu. V tesnej blízkosti chaty je rekreačná oblasť Biela Hora v ktorej si môžte oddýchnuť či už sám, s priateľmi alebo rodinkou. Chata sa nachádza v tichej a slnečnej uličke vzdialená od vody 5 minút. V chate sa nachádzajú 3 izby vrátane kuchyne a kúpeľne. Kúpeľňa je zariadená sprchovacím kútom. Na časti chaty bola cca pred rokom menená a natieraná nová strešná krytina. Veľkou možnosťou tejto chaty je aj možnosť rekonštrukcie podkrovia ktoré je vhodné na bývanie.

Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a pripomienky vysvetlíme pri osobnej prehliadke.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

Cena tejto nehnuteľnosti je 37 000 €

Ponúkame Vám na predaj zariadený chata Vinné, Biela Hora. Plocha: úžitková 20m2. Podlaha: plávajúca, parkety. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: sporák, chladnička, mikrovlnka. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: drevená. Kúrenie: lokálne. Ostatné vybavenie: televízor. Ihlanová strecha s podkrovím.Strešná krytina: škridplech. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, turistika, cykloturistika. Cena 37 000 €

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
20 m2
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Predaj, rekreačná chata Biela Hora -Vinné F003-13-MAI

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.