Chata - viničný dom na predaj vo vinohradníckej oblasti, vhodná aj na trvalé bývanie pri Vráb

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
100 m
2
okres Nitra
Vráble
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 72 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj murovanú chatu s veľkým vinohradom vo vinohradníckej oblasti pri Vrábloch. Je situovaná na rozsiahlom pozemku o rozlohe 1903 m2, z toho cca 1800 m2 je vinohrad, ktorý je vzorne obhospodarovaný.

Je tu zavedená elektrina, na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa, z ktorej je zavedená voda do chaty. Dispozícia: vstupná chodba s kuchynským kútikom, na prvom podlaží sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s krbom, na druhom podlaží sú dve neprechodné izby s balkónmi s výhľadom na okolie. Obytná plocha chaty je cca 100 m2. Pod chatou je suterén, ktorý sa používa ako prešovňa - sú tu dve menšie odkladacie miestnosti, v jednej z nich je umiestnená vodárnička. Za suterénom sa nachádza klenbová vinná pivnica cca 12 m2, súčasťou chaty je aj garáž.

Odrody, ktoré sa nachádzajú vo vinohrade: Chardonnay, Merlot, Pesecka lenaka, Svoj sen, Rizling rýnsky, Kadar, Frankovka modrá, Alibernet, Veltlínske zelene, Irsai Oliver, Devín.

Okresné mesto Nitra je vzdialené 25 km, Zlaté Moravce 15 km, Levice 35 km, Bratislava 125 km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce 15 km.

Plocha pozemku:
1900 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
100 m2
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.