NA PREDAJ CHATA V KRÁSNOM PROSTREDÍ, VYŠNÁ KAMENICA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
60 m
2
okres Košice - okolie
Vyšná Kamenica
pred 216 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 214 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bc. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúka na predaj drevenú chatu po kompletnej rekonštrukcii v krásnom prostredí Vyšnej Kamenice

Vyšná Kamenica sa nachádza 25km od centra Košíc a jej okolie vám ponúka krásne lesy, jazero, božské ticho a túto kompletne zrekonštruovanú chatu. Chata bola dokončená v roku 2019 a stojí na pozemku o výmere 596m2. Vzhľadom nato, že chata stojí na začiatku lesa, je výmera pozemku ktorý môžete využívať nezmerateľná. Výhodou okolia chaty je určite aj to, že sa nenachádza v husto zastavenej časti takže vás nebude rušiť hluk od susedov.

Chata ponúka úžitkovú plochu cca 60m2, základy sú kamenné, stavba je drevodom izlovovaný minerálnou vlnou. Strecha je plechová. Dispozične sa chata skladá na podzemnom podlaží z pivnice,na prízemí sa nachádza obývačka s TV, úplne novým krbom s prieduchmi aj na poschodí, kuchyňa s jedálenským stolom a východ na terasu s krásnym výhľadom. Cele 1. poschodie slúži ako nočná časť na spánok, kde sa zmestia 3 postele. V celej chate je natiahnutá elektrika 220/380V, vyvložkovaný krb s prieduchmi vyhreje do pár minút celú chatu. Na pozemku sú v zemi zásobárne daždovej vody 2000l, z ktorých je čerpadlom tlakovaná voda do vonkajšej sprchy. Na pozemku je označené miesto na studňu, ktorú si už musí vyvŕtať nový majiteľ. Zdroj pitnej vody sa nachádza asi 50m od chaty. Chata je skolaudovaná s vlastným súpisným číslom. Po menších úpravách z nej môže byť celoročne obývateľná chata.

Nádherná príroda v okolí je určite to, čo pri výbere chaty zohráva najvážnejšiu úlohu. Tu nájdete pokoj a krásne výhľady na jazero, tečuci potok či vrcholky stromov. Pri rannom vstávaní sa určite stretnete pohľadom so srnkami či inými zvieratkami voľne žijúcimi v lese. Asi 500m od chaty je SAD zastávka smerom z/do Košíc.

Príďte sa osobne presvedčiť o tom, že táto chata je presne to čo hľadáte. Táto chata s neobmedzeným priestorom môže byť vaša za 41 990 eur vrátane provízie a všetkých poplatkov spojené s prevodom nehnuteľnosti. Neváhajte a dohodnite si obhliadku na číslo 0911 337 969

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
60 m2

Na mape: NA PREDAJ CHATA V KRÁSNOM PROSTREDÍ, VYŠNÁ KAMENICA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.