Na predaj murovaná chata, Vyšná Kamenica, okr. Košice - okolie

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
84 m
2
okres Košice - okolie
Vyšná Kamenica
pred 353 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 330 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj murovanú poschodovú chatu s celoročným využitím vo Vyšnej Kamenici, v krásnom prostredí s výhľadom na prírodu Slanských vrchov, približne 25 km od Košíc. Chata je v pôvodnom stave.

Zastavaná plocha chaty s verandou a altánkom je 118,25 m2. Zastavaná plocha samotnej chaty je 49,7 m2, úžitková plocha 84,5 m2.

Dispozičné členenie: prízemie o výmere 42,3 m2 - obývačka, kuchyňa, WC so sprchou a kozub na vyhrievanie celého objektu radiátormi. Poschodie: 2 nepriechodné izby a vstavaný šatník.Veranda má rozmer 21,3 m2. Altánok o výmere 47,25 m2 je chránený pred dažďom rolovacím priehľadným systémom.

Pod verandou je situovaná pivnica o rozmere 30,3 m2 a pod altánkom garáž o veľkosti 18,8 m2. Vstup do pivnice je z garáže.

Objekt je chránený alarmom napojeným na pult polície. Spoločná vodáreň je v súkromnom vlastníctve niekoľkých chatárov. K dispozícii je aj možnosť kúrenia elektrinou.

V blízkosti chaty je spevnená plocha pre parkovanie 3 vozidiel o rozmere cca 20 m2. Na upravenom pozemku sa nachádza posedenie pri otvorenom ohnisku a dreváreň o rozmere 9,5 m2.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. 0911 715 121.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
84 m2
Zastavaná plocha:
118 m2

Na mape: Na predaj murovaná chata, Vyšná Kamenica, okr. Košice - okolie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.