PREDAJ, Chata Vysoká pri Morave

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
132 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Malacky
Vysoká pri Morave
pred 352 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 333 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na starší rodinný dom využívaný na rekreačné účely v tichej lokalite pri hrádzi rieky Moravy na ulici Zemianske III. v centre dedinky Vysoká pri Morave.

Zastavaná plocha domčekom je 183 m2. Dispozícia domu je rozdelená na vstupnú miestnosť v ktorej sa nachádza kuchynka a jedálenský kútik. Na pravej strane sa nachádza obývačka, naľavo spálňa. Dom disponuje letnou kuchyňkou z ktorej je prístupná ďalšia izba so samostatným vchodom. Poslednú časť domu tvorí garáž s prístupom na povalu. Dom je z jednej tretiny podpivničený.

Prístup k domu je cez spoločný dvor ktorý v tomto prípade využívajú majitelia susedných domov len ako prístupnú cestu. Na druhej strane prístupovej cesty je vybudovaná dielňa a vytvorené letné sedenie s udržiavanou okrasnou záhradkou o výmere 94 m2.

Dom je v pôvodnom ale udržiavanom stave využívaný na rekreačné účely. Úžitková voda je zabezpečená zo studne. Kúrenie je riešené plynovými gamatkami.

Vysoká pri Morave ponúka svojim obyvateľom dobrú občiansku vybavenosť najmä však pokojné bývanie a množstvo voľnočasových aktivít.

AES GROUP - realitná kancelária. Špičkový servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností vo vašom a okolí.  www.reality-stupava.sk

Cena 35.000 €

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
132 m2

Na mape: PREDAJ, Chata Vysoká pri Morave

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.