Na predaj dve drevenice na polo-samote

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
125 m
2
okres Žarnovica
Žarnovica
pred 249 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 243 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

1011736

Drevenica, drevená chata a záhradný domček s altánkom sú situované pod lesom v krásnom tichom horskom prostredí osady, vzdialenej približne 1,2 km nad obcou Horné Hámre.

Väčšia drevenica disponuje obytnou plochou cca 100 m2. Na jej prízemí je k dispozícii spoločenská miestnosť so štýlovým krbom, ktorá je zároveň prepojená s kuchyňou a posedením. Súčasťou prízemia drevenice je jedna malá izba, esteticky riešená technická miestnosť na odkladanie vecí, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, ako aj vstupná chodba. Na poschodí sú dve samostatné izby oddelené chodbou a toaleta s umývadlom. (Drevenica je plnevybavená a plne zariadená, predaj interiérových doplnkov závisí od dohody s novými majiteľmi drevenice.) Pri drevenici je altánok s možnosťou vonkajšieho posedenia a ohnisko a veľmi pekný záhradný domček z dreva.

Menšia drevenica s obytnou plochou 26,4 m2 ponúka obývaciu miestnosť s krbovou pieckou a rozkladacím gaučom, prepojenú s vybavenou kuchynskou časťou. K dispozícii je malá 2-lôžková spálňa s výhľadom na lúku a kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. Príjemne oddýchnuť si môžete aj pri vonkajšom posedení na terase chalúpky. (Drevenicu Sergej predávame s kompletným vybavením.)

Drevenice sú napojené na vlastný zdroj vody.

Krásna okolitá príroda poskytuje hosťom celoročne bohaté možnosti turistiky a cyklistiky, ale najmä skvelé vypnutie v lone prírody. V blízkosti sa nachádza hrad Revište, tajchy v Hodruši Hámre a unikátne sú výlety do blízkej Banskej Štiavnice, Svätého Antona i do Novej Bane a jej chotárov (s možnosťou jazdenia na koni). V okolí si prídu na svoje hubári, v zimnom období si môžete zalyžovať na Ski Salamander v Hodruši Hámre alebo v blízkom Ski Blanc v Ostrom Grúni.

V prípade záujmu s Vami rád absolvujem obhliadku alebo poskytnem doplňujúce informácie. Neváhajte ma kontaktovať!

Pomôžeme Vám tiež s vybavením naj hypotéky!

Prezrite si kompletnú ponuku nehnuteľností:

www.euroroyal.sk

Vaša realitná kancelária

Euro-Royal Reality, s.r.o.

Plocha pozemku:
4251 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.