REZERVOVANÉ!!!! Čarovná chalúpka k okamžitému užívaniu

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
100 m
2
okres Brezno
Závadka nad Hronom
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 80 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení majiteľov ponúkam na predaj krásnu zrekonštruovanú chalupu v horehronskej obci Závadka nad Hronom určenú k okamžitému využívaniu, bez akýchkoľvek ďalších investícií. Chalupa leží v bočnej , pokojnej ulici na vstupe do dediny od obce Polomka.

Dispozície: Chalupa- prízemie tvoria vstupná hala s krbom, prepojená s obývacou miestnosťou, plne zariadená kuchyňa s plynovým sporákom, umývačkou riadu, kúpeľňa so sprchovým kútom WC a prietokovým ohrievačom vody, komôrka s chladničkou.

Podkrovie: vstup do podkrovia po drevených schodoch, tri samostatné uzatvárateľné izby, ďalšie WC s menším umývadlom. V zateplenej chalupe sa o kúrenie postará kombinácia elektrického podlahového kúrenia, plynových gamatiek a krbu, ktorý má teplotné výduchy do podkrovia. Objekt je kvalitne odizolovaný iglu odvetrávacím systémom na podlahovej doske prízemia. Zabezpečenie alarmom, internet a satelitná televízia je samozrejmosťou. Komín je vyvložkovaný nerezom, majiteľ ho dáva každé dva roky na revíziu, taktiež aj plyn a elektrinu.

Dvor: Krásne upravený rovinatý dvor, na ktorom sa nachádzajú viaceré rodiace ovocné stromy a zeleninové záhony. V zadnej časti chalupy je objekt uzatvárateľnej garáže, skladu na drevo, náradie a letného altánku so sedením s možnosťou grilovania. Domček sa predáva so zariadením tak ako je na fotkách, okrem osobných vecí. Viac info v RK.

Plocha pozemku:
624 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
100 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: REZERVOVANÉ!!!! Čarovná chalúpka k okamžitému užívaniu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.