PREDAJ: Zdravá drevenica s dvomi bytmi a veľkou záhradou, 83 m2/2464 m2, Závadka nad Hronom, okr

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
83 m
2
okres Brezno
Závadka nad Hronom
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 152 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TÚŽITE PO VLASTNEJ DREVENICI NA BÝVANIE ALEBO REKREÁCIU?

HĽADÁTE MOŽNOSŤ AKO PODNIKAŤ VO VIDIECKOM CESTOVNOM RUCHU?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v horehronskej obci Závadka nad Hronom na predaj 85 ročnú, zdravú drevenicu s veľkou záhradou.

PREDMET PONUKY

Čiastočne podpivničená drevenica s gánkom, s dvomi samostatnými bytmi a malou zrubovou stajňou, postavená v roku 1933 v uličnej zástavbe na rovinatom, slnečnom pozemku (J-V) s výmerou 2464 m2.

Drevenica je v pôvodnom stave, postavená na betónovej platni, v zadnej časti podpivničená, so samostatným výstupom na povalu. V interiéri je omietnutá, podlahy sú drevené, strecha je eternitová. Vykurovanie je lokálne na pevné palivo - v kuchyniach sú murované sporáky, v izbách pece.

Drevenica je pripojená na elektrickú energiu, prípojka pitnej vody je vo dvore (verejný vodovod). Likvidácia odpadových vôd nie je zabezpečená (kanalizácia alebo žumpa na dobudovanie). Vykurovanie je možné zabezpečiť plynom (potrubie v dosahu do 10 m).

DISPOZÍCIA

Podpivničenie (32 m2): 3 komory, z toho 2 so samostatnými vstupmi a jedna priechodná s murovaným sporákom

1 NP (83 m2): 2 x kuchyňa a izba so samostatnými vstupmi (dve samostatné bytové jednotky).

Príslušenstvo: hospodárska budova (25 m2).

LOKALITA

Závadka nad Hronom je obec so zachovalou ľudovou architektúrou a uličnou zástavbou dreveníc slúžiacich na trvalé bývanie, aj chalupárenie. Zo severnej strany je ohraničená Nízkymi Tatrami a z južnej strany Muránskou Planinou. Charakteristická je peknými vyhliadkami, nedotknutou prírodou, rybníkom, dobrou občianskou vybavenosťou (Obecný úrad, Spoločenský dom, pošta, kostol, ZŠ, MŠ, plaváreň, reštaurácie, pohostinstvá, sieť obchodov a služieb, zdravotnícka starostlivosť, hotely, penzióny, ubytovacie zariadenia a i.) a  dostupnosťou do okresného mesta Brezno. Obec má vynikajúce podmienky pre individuálnu rekreáciu a rozvoj cestovného ruchu (chalupárenie, turistika, agroturistika, cyklistika, lyžovanie, rybolov a i.). Je vstupnou bránou do Nízkych Tatier a Muránskej Planiny vzdialenej od Brezna 23 km, B. Bystrice 65 km, Popradu 56 km.

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Poctivá, starosvetská drevenica je lahôdkou pre chalupára, zdravým a ekonomickým riešením pre trvalé bývanie s možnosťou samozásobiteľského spôsobu života alebo zaujímavým ubytovacím zariadením, v duchu slovenskej ľudovej architektúry.

Súčasný stav si vyžaduje rekonštrukciu a zlepšenie štandardu pre užívanie stavby (dobudovanie hygienickej časti, úprava dispozície, spôsobu vykurovania, dobudovanie podkrovia a i.)

Pôvodné dispozičné riešenie a technický stav umožňujú realizáciu efektívnej premeny podľa potrieb nového majiteľa v interiéri (zmena dispozície, dobudovanie podkrovia), aj exteriéri (napr. vytvorenie technických miestností v pivničných priestoroch, vybudovanie vonkajšieho sedenia, prístreškov na aktivity a menšiu hospodársku činnosť, využitie hospodárskej budovy a pod.)

Celkový charakter drevenice originálne doplní využitie pôvodného zariadenia a interiérových doplnkov.

DREVENICA SA PREDÁVA SO ZARIADENÍM.

CENA

Cena nehnuteľnosti je 85 000 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. .

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Plocha pozemku:
2464 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
83 m2
Zastavaná plocha:
83 m2
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: PREDAJ: Zdravá drevenica s dvomi bytmi a veľkou záhradou, 83 m2/2464 m2, Závadka nad Hronom, okr

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.