Udržiavaná chalupa na predaj - Závažná Poruba

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
90 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Závažná Poruba
pred 167 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 165 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kamenný dom s príjemnou atmosférou v obci Závažná Poruba je postavený na pozemku s rozlohou 279m2. Vďaka tomu je vhodný pre chalupárov, ktorí nemajú čas a chuť udržiavať veľkú záhradu. Chalupa sa dá užívať aj hneď. V roku 1994 bola zrekonštruovaná do aktuálnej podoby. Napojená je na vodovod, kanalizáciu a elektriku. Súčasťou nehnuteľnosti je aj drevené humno za ktorým je ešte záhrada orientovaná do tichej časti.

Na prízemí je obývačka, kuchyňa, kúpeľňa s WC. V obývačke je krb, ktorý vykuruje dom, prípadne sú v izbách elektrické radiátory. Na druhom podkrovnom poschodí sú dve spálne a chodba.

Závažná Poruba - rodisko básnika Milana Rúfusa je vzdialené od Liptovského Mikuláša 2 km. Priamo v obci na úpätí Poludnice sa nachádza ski centrum Opalisko - 5 pravidelne udržiavaných zjazdoviek, 4 vleky a osvetlený bežecký areál s dĺžkou až 30 km bežeckých tratí, sánkarská dráha, klzisko a motokárová hala Monaco Grand Prix Závažná Poruba.

V okolí sú vynikajúce možnosti na hubárčenie, cyklistiku, jazdu na koni alebo turistiku - v Nízkych, Západných ale i Vysokých Tatrách. V okolí je možné navštíviť Demänovské jaskyne (15km), skanzen v Pribyline (15km) a vo Vlkolínci (30 km), krásne doliny ako je Prosiecka, Kvačianska, Račkova či Jánska dolina, kde nájdete Stanišovskú jaskyňu i Park miniatúr Mini Slovensko.

.

• termálne kúpaliská, kryté plavárne, sauny a soľné jaskyne v Liptovskom Jáne (2 km),

• Aquapark Tatralandia (8 km, celoročná prevádzka),

• termálne kúpalisko Bešenová (25km, celoročná prevádzka),

• vodná nádrž Liptovská Mara (8 km, surfovanie, jachting),

• v Liptovskom Mikuláši (6 km), je Múzeum slovenského krasu a jaskyniarstva, Múzeum Janka Krála,galéria P. M. Bohúňa, Galéria Kolomana Sokola, Galéria Ilusia, Liptov laser arena, tenisová hala, bowling, squash, požičovňa štvorkoliek a rôzne iné atrakcie. Pre odvážnejších sú pripravení inštruktori raftingu, paraglaidingu, motokárová hala v časti L. Mikuláš - Palúdzka (7 km) Kart Centrum Liptov.

Plocha pozemku:
279 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
90 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Udržiavaná chalupa na predaj - Závažná Poruba

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.