Predaj dvojgeneračnej chaty v Zázrivej pri lyžiarskom vleku.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
210 m
2
okres Dolný Kubín
Zázrivá
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj chatu v lukratívnej časti obce Zázrivá v doline Havrania s dvomi samostatnými bytovými jednotkami evidovanú ako rodinný dom. Chata je vhodná pre väčšiu rodinu, alebo na podnikanie, vďaka lyžiarskemu vleku, ktorý sa nachádza v pešej dostupnosti nad chatou. V doline sú potraviny, hotel s výbornou kuchyňou.

Pozemok o výmere 1000 m2 má svahovitý charakter. Z miestnej komunikácie vedie k domu vlastná prístupová cesta, na ktorej môžu parkovať štyri auta.

Celková úžitková plocha domu je 210 m2, z toho prízemie 125 m2 a podkrovie 85 m2.

Chata je napojená na prameň, vlastnú studňu a žumpu. Ústredné kúrenie je jednookruhové v kombinácii krbu na drevo s vodným výmenníkom a centrálnym elektrickým kotlom s možnosťou diaľkového ovládania GSM. Na pozemku sú postavené dve hospodárske stavby, prístrešok na drevo a zastrešený sušič na prádlo.

Prízemie a podkrovie sú riešené tak aby sa dali využívať ako samostatné obytné jednotky. V dome sú tri kúpeľne. Kúpeľne v podkroví sú kombinované s WC. Na prízemí je samostatná kúpeľňa a samostatné WC. Chata má päť spální, tri spoločenské miestnosti a dve kuchyne. Súčasťou prízemia je komora a väčšia technická miestnosť s vlastným výstupom na dvor.

Prízemie pozostáva zo zádveria a vstupnej chodby, z ktorej sú dvere do WC, dvere do obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou. Z kuchyne sa prechádza do komory a ďalej do technickej miestnosti. Z obývačky vedú dvere do spálne. Z vstupnej chodby sa tiež vchádza do predizby pred voľnočasovou miestnosťou, v ktorej je krb. Táto miestnosť môže slúžiť ako cvičebňa, herňa alebo spoločenská miestnosť. Vo vstupnej chodbe je schodisko do podrovia. Z chodby v podkroví sú dvere do dvoch samostatných izieb a kúpeľne s WC. Z chodby sú tiež dvere do centrálnej miestnosti s kuchyňou, jedálenským kútom a voľnočasovým priestorom. Z tejto miestnosti je vstup do druhej časti s dvomi prepojenými izbami s kúpeľňou a WC. Podkrovie aj prízemie majú svoje vlastné vchody. Z centrálnej miestnosti v podkroví sa cez vstupnú chodbu vychádza do exteriéru kde je altánok s murovaným grilom.

Cena v RK

Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte:

Barátová Jana

0903 792 101

info@gaviareality.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Plocha pozemku:
1000 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
210 m2
Zastavaná plocha:
127 m2

Na mape: Predaj dvojgeneračnej chaty v Zázrivej pri lyžiarskom vleku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.