Čarovný domček s utešenou záhradkou

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
50 m
2
okres Žilina
Žilina
pred 87 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 74 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PREDMET PONUKY

Zrekonštruovaný domček s rozlohou 50m2 v záhradkárskej oblasti Pod Hradiskom na ploche 400m2 s úžitkovou a okrasnou záhradkou čiastočne v prenájme s možnosťou celoročného bývania. Má vlastnú studňu, žumpu, je napojený na elektrinu. Dostupný je priamo z prístupovej cesty. Pozemok je slnečný, úrodný, rovinatý v tvare štvorca výborne využiteľný.

V rokoch 2018 - 2019 prešiel domček kompletnou rekonštrukciou a dispozičnou úpravou: dobudovanie podkrovia, výmena a tepelná izolácia strechy, zateplenie obvodových múrov, plastové okná, vybudovanie schodiska, výmena rozvodov vody a el. energie, podlahy, podlahové kúrenie, dostavba a vybavenie kuchyne a kúpelne - WC, sprchový kút, umývadlo, pračka. Dobudovaný bol aj vonkajší domček na odkladanie náradia, pergola na posedenie a zenová záhradka s permakultúrnymi prvkami.

V dome je privedená el. energia, pitná voda je zo studne. Vykurovanie zabezpečuje krb na tuhé palivo a elektrické podlahové kúrenie. Teplú vodu ohrieva elektrický bojler. Likvidácia odpadových vôd je riešená žumpou s baktériami.

DISPOZÍCIA

PODPIVNIČENÁ ČASŤ: vstupná chodba s botníkom, vybavená kuchyňa, kúpelňa s WC, pračka, priestor je vykurovaný elektrickým podlahovým kúrením

PRVÉ POSCHODIE: denná časť vykurovaná kachľami na tuhé palivo

PODKROVIE: spálňa so šatníkom a veľkým balkónom.

LOKALITA

Záhradkárska oblasť Pod Hradiskom je vzdialená od centra mesta Žiliny cca 3 km. Je dobre dostupná autobusovým spojením MHD. V obci Závodie sú dostupné široké služby občianskej vybavenosti, obchody, pohostinstvá, penzióny...

Okolie poskytuje dostatok príležitostí pre voľný čas, rekreáciu, hubárčenie. Domček stojí pod lesom.

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Domček je vhodnou alternatívou pre chalupárčenie so zázemím priamo pri dedine. Možné je aj celoročné bývanie, ak prostredie stiahne človeka so svojim pokojom a atmosférou. Výhodou je dostupnosť blízko mesta. Úžitková záhrada, slnečný pozemok a úrodná pôda dáva možnosti pestovania. Zenová záhradka ponúka v teplých dňoch oázu pod tôňou stromov s meditačnou atmosférou a výhľadom na jazierko. Okolité lesy, lúky sú plné byliniek a húb. Pozemok je slnečný, pôda je veľmi úrodná. Nachádzajú sa tu jedlé kríčky, vinič, záhony na pestovanie. Nízke náklady na elektriku 78 000 € a možnosť dopestovať plody, prípadne tvoriť ponúka víziu sebestačnosti.... Ak hľadáte harmonický priestor na relax, tvorivé vyžitie a pestovanie plodín vám prináša radosť, alebo len tak v zenovej záhrade máte chuť vychutnávať sladké ticho a nič.....toto miesto čaká práve na vás:)

CENA

80 000,- € s komplet štýlovým zariadením...

Vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu Vám pomôžeme so zabezpečením financovania kúpy nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Plocha pozemku:
400 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
50 m2
Zastavaná plocha:
50 m2
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.