ZNÍŽENÁ CENA!!! Krásna chata v Žiline REZERVOVANÉ

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
58 m
2
okres Žilina
Žilina
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 70 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners ponúka na predaj chatu vo vyhľadávanej lokalite Lietavská Svinná - Babkov, Žilina. Chata je po kompletnej rekonštrukcií - nová dlažba, strecha, krb, maľovka, prístrešok, kuchynská linka, zvody, nové zariadenie. Chata sa nachádza na pozemku o výmere 247 m2 v osobnom vlastníctve, pričom chata má 48 m2 (6x8). Veľké množstvo zelene, turistických chodníkov a čistý vzduch poskytuje ideálne a kvalitné podmienky na oddych.

Dispozícia chaty pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom, WC a umývadlom, predsiene, spoločenskej miestnosti s krbom a kuchynským kútom, 2 miestnosti určené na spánok. Veľkou dominantou je terasa s výhľadom na okolitú prírodu s výmerou cca 16 m2. Chata má pivnicu kde sa nachádzajú nádrže na pitnú vodu z prameňa (cca 900L) a bojler na ohrev vody. Vykurovanie je zabezpečené pieckou na tuhé palivo. Chata je pripojená na elektrickú energiu a vybavená nábytkom, kuchynskou linkou, elektrickým sporákom. Prístup do chaty je prekrytý prístreškom, na pozemku sa nachádza vydlaždená plocha s krbom ako stvorená na letné grilovanie. Prístupná je celoročne osobným autom.

Dostupnosť do mesta Žilina je bezproblémové, pričom mesto je vzdialené 10km. V okolí sa nachádzajú rôzne kultúrne pamiatky ako aj rôzne turistické atrakcie (hrad Lietava, Skalky, Stratený budzogáň, hojdačka v Babkove atď.) čím je chata výborným miestom na relax ako pre jednotlivca, pár tak aj pre rodinu. V tesnej blízkosti sa nachádza penzión Zemanov Dvor.

Viac informácií na tel.: 0915 351 669

Plocha pozemku:
247 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
58 m2
Počet kúpeľní:
1
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.