RERVOVANÉ: Romantická víkendová chalúpka pod orechom, 68 m2, Zlatno, okres Zlaté Moravce

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
68 m
2
okres Zlaté Moravce
Zlatno
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TÚŽITE PO MALEJ ROMANTICKEJ CHALÚPKE?

SNÍVATE O SVOJOM MIESTE PRE ODDYCH?

...V ZLATNE VÁS NEBUDE RUŠIŤ NIK.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj chalupársky skvost - víkendový dom na malom, upravenom pozemku v malebnej obci Zlatno, v okrese Zlaté Moravce.

PREDMET PONUKY.

MENŠÍ, VKUSNÝ, RODINNÝ DOM PO ROZSIAHLEJ REKONŠTRUKCII S PRIESTRANNOU TERASOU, UPRAVENÝM DVOROM A ZÁHRADKOU.

Kamenný rodinný dom bol postavený v roku 1932 na juhovýchodne orientovanom, slnečnom, mierne svahovitom (terasovitom) pozemku s výmerou 209 m2. V neskoršom období bola k domu dostavaná kúpeľňa s komorou.

Poslednou, veľmi citlivou, vkusnou rekonštrukciou a úpravami prešiel dom v roku 2021 a 2022 - renovácia okien a dverí, fasády, výmena podláh, rozvodov vody (vrátane novej vodovodnej prípojky), elektriny, kanalizácie (odpady), dobudovanie čističky odpadových vôd, úprava interiéru a exteriéru (vybudovanie vonkajšej terasy s pergolou a vyvýšenými záhonmi, spevnenie dvora, úprava záhradky, oplotenia a i.)

Dom má sedlovú strechu, pokrytú pôvodnou, kvalitnou škridlou a zdravý krov. Vykurovanie v dome je ústredné (plynom) a krbovými kachľami umiestnenými v obývacej izbe. Voda je dovedená do domu novou vodovodnou prípojkou z verejného vodovodu. Ohrev teplej vody zabezpečuje plynový kotol. Likvidácia odpadových vôd je zabezpečená čističkou odpadových vôd. Rozvody elektriny sú medené. Podlahy v dome sú keramické a drevené. Televízny signál a internet je zabezpečený službou od Orange. Mesačné náklady na prevádzku domu sú pri súčasnom využívaní 75 Eur.

Rodinný dom sa nachádza v centre obce Zlatno (okres Zlaté Moravce), susedí s hasičským múzeom a autobusovou zastávkou. Od okolia ho delí vkusný drevený plot, ktorý zabezpečuje dostatok súkromia. Parkovanie pre 2 autá je k dispozícii vedľa domu na obecnom pozemku, alebo vo dvore. Za domom tečie potok.

DISPOZÍCIA

Interiér (52 m2): vstupné zádverie, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa.

Technické priestory (19 m2): komora, pivnica, dreváreň

Exteriér (30 m2): vonkajšia terasa

LOKALITA

Zlatno patrí k menším obciam v okrese Zlaté Moravce, je koncovou, pokojnou obcou, situovanou pod lesom, cez ktorú neprechádzajú dopravné trasy a napriek tomu je dobre dostupná pravidelnými autobusovými linkami. Obec pôsobí udržiavane a upravene - verejná zeleň, detské ihrisko pri vodnej ploche, malé hasičské múzeum. V obci sú k dispozícii potraviny, pohostinstvo, kostol, kaplnka, obecný úrad, materská škola, pamätná izba M. Lukniša, pamätník SNP, pamätník Dvanásta tabľa.

Okolie obce nachádzajúcej sa na južnom úpätí pohoria Tríbeč je popretkávané turistickými chodníkmi a cyklotrasami s dostupnosťou do 10 minút. Historicky je obec spojená s ryžovaním zlata a hradom s názvom Čierny hrad.

Zlatno je vzdialené 13 km od okresného mesta Zlaté Moravce, 35 km od krajského mesta Nitra, 40 km od Levíc, 67 km od Nových Zámkov, 90 km od Trnavy a Zvolena a 130 km od Bratislavy.

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Tento príjemný víkendový dom je zhmotneným snom malého, romantického, vidieckeho sídla poskytujúceho dostatok súkromia, kontaktu s prírodou ....a pokoja. Je určený na oddych a drobné aktivity v dome, na terase, či v malej záhradke. Zároveň je príjemným východiskovým bodom pre kratšie, či dlhšie výlety do okolia. Ani menšia úžitková plocha domu nie je prekážkou. Dom pôsobí útulne a zároveň vzdušne, exteriér priestranne, s minimom času potrebného na jeho údržbu. Dreváreň, komora a pivnica so samostatným vchodom poskytujú dostatok priestoru pre uskladnenie vecí, či úrody. Komora s veľkým oknom do dvora je napojená na ústredné kúrenie a ponúka tak priestor pre vytvorenie malej dielne, či ateliéru. Rovnaký potenciál má povala domu prístupná zo vstupnej chodby. Dom samotný je vhodný na rekreačné účely, komerčné prenajímanie, ale aj trvalé bývanie.

CITLIVÁ A VKUSNÁ REKONŠTRUKCIA A ÚPRAVY DOMU PODČIARKLI JEHO VIDIECKY CHARAKTER A HISTORICKÚ HODNOTU, ALE AJ JEDINEČNOSŤ A OJEDINELOSŤ NA TRHU - TAKÁTO PONUKA SA NEODMIETA.

CENA:

114 400 Eur je konečná, vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie Dobré Reality s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Plocha pozemku:
209 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
68 m2
Zastavaná plocha:
52 m2
Počet kúpeľní:
1
Prístupová cesta:
Asfaltová
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: RERVOVANÉ: Romantická víkendová chalúpka pod orechom, 68 m2, Zlatno, okres Zlaté Moravce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.